Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14819
Players nickname
Tensai Chosen
Administrators nickname
Eldar Sicario
Date
Oct 29, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/839984/

tensaichosen

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo, danas sam dobio ban za G.P 1.1 za sta sam vec bio nedavno kaznjen i nedavno unbanovan. Sve je lepo bilo prijavljeno muji kao sto se moze videti u mom proslom unban appealu. Smatram da sam nepravedno dobio ban jer me neki igraci ne vole, to je meni skroz uredu ali ne moraju meni da unistavaju zabavu. Niti sam bio kacen niti ista ali okej tako da zato mislim da je vrlo moguce da je admin korumpiran ali to nije ni bitno. Ako neki placu sto sam bolji od njih neka mi zatraze pov umesto da mi namestaju banove.
Srdacan pozdrav,
Tensai.

tensaichosen

Player
Player
Ipak nije korumpiran dobar lik skroz, za svaku pohvalu ali se serem nemanji macheru i svim hejterima u usta :ROFLMAO:

tensaichosen

Player
Player
Dzabe molis kada ti je 30ti akaunt i delis akaunte Kimiju i Lazi Rubirozi i pomazes im u tome i njihov si najbolji drug
Ko bude pregledavao zalbu Abro ili Mujo nemojte warn dati po mogucnosti samo iznosim cinjenice sto mozete i sami proveriti,Hvala
lol, molim da se kazni svaki sledeci offtopic komentar

Status
Not open for further replies.
Top Bottom