Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14380
Players nickname
Mare Ashford
Suspect ID
2717
Date of violation
Apr 12, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/J4r1AFteYks

Fare Weed

Leptiri svuda
Player
Amire sta je ovo ne mogu na turf da te ugase pa moraju ovako hahhahahaha

Fare Weed

Leptiri svuda
Player
Taki je nas redjilica mali to je zato sto nije imao ocinske figure pa je ovako bezobrazan

Stesat ce se on sad kad je blacklistovan bit ce cika znaci ne mere vise igrat na RS serveru nije mu dobro popustio u skoli sve jedinice dobija suza suzu goni
kolko je jadno to sto moras vredjat nekoga zato sto mu je otac umro i zato sto je odrasto bez oca, posle kazes nekom da je bezobrazan,nevaspitan i ostalo...

Brando Gagic

Player
Player
Brando sokic ubaci jos nekog citera ili stranca u familiju sve ti jebem
ti ubacio goldovce citere kojima je bl 20 familija i mene prozivas. obrati paznju na ponanje slino mala nisi jos kiselu vodu krenuo da pijes i za ovo vredjanje familije ti zelim sve najbolje.

Ljubisa

Player
Player
ti ubacio goldovce citere kojima je bl 20 familija i mene prozivas. obrati paznju na ponanje slino mala nisi jos kiselu vodu krenuo da pijes i za ovo vredjanje familije ti zelim sve najbolje.
Brando brate imam POV kako tvoj lik leti na informalu, kako ti 2 lika padaju pc check, danilo shakur dobija ban jer "nema" POV, ceo server vas proziva da ste najveci citeri,

BoBlueblood

Player
Player
najjaci si ti a u brigadu si mi pusio kurac da te ubacim na informal listu ili negde da odigras koji turf, drzi se blueblood turf ekipe za bolje nisi
hahaahahah koliko ovaj decko voli da laze nije ni cudo sto se zoves Amir

ammirshotta

Player
Player
hahaahahah koliko ovaj decko voli da laze nije ni cudo sto se zoves Amir
slusaj me ovamo kondomko mali napaceni, glas ti je ko ante vrakicu pricas na dc ko da imas dildo nabijen u buljsona, leteo bi ti odavno za kradju iz skladista i drukanje da nisi iso redom i pusio kurac liderima familije treba da si zahvalan sto i dalje ulazis na server

BoBlueblood

Player
Player
slusaj me ovamo kondomko mali napaceni, glas ti je ko ante vrakicu pricas na dc ko da imas dildo nabijen u buljsona, leteo bi ti odavno za kradju iz skladista i drukanje da nisi iso redom i pusio kurac liderima familije treba da si zahvalan sto i dalje ulazis na server
hahahahahaha nemoj molim te usro sam se

BoBlueblood

Player
Player
hahahahahaha nemoj molim te usro sam se
ja nisam navucen na ovu igricu kao ti amire ja mogu bez nje kao sto vidis ne igram je udjem ti i tamo koji inf i izadjem, tako da meni to nista ne znaci.. lp i uzivaj na bahamima 😉😉

BoBlueblood

Player
Player
a i bar ne izgledam kao goblin ajajajaja

Cevu

Player
Player
Brando, nemoj ti nista komentarisati svi znaju da si npc nasokani.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom