ZANIMLJIV splet okolnosti
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!najjaci si ti a u brigadu si mi pusio kurac da te ubacim na informal listu ili negde da odigras koji turf, drzi se blueblood turf ekipe za bolje nisikmeeeeeeee
kolko je jadno to sto moras vredjat nekoga zato sto mu je otac umro i zato sto je odrasto bez oca, posle kazes nekom da je bezobrazan,nevaspitan i ostalo...Taki je nas redjilica mali to je zato sto nije imao ocinske figure pa je ovako bezobrazan
Stesat ce se on sad kad je blacklistovan bit ce cika znaci ne mere vise igrat na RS serveru nije mu dobro popustio u skoli sve jedinice dobija suza suzu goni
Brando sokic ubaci jos nekog citera ili stranca u familiju sve ti jebemKako si Amire?
ne brate ovo samo govori kolko je bolestan u mozakhvala za reklamu kondoma
ne bi ti bio Brando Gagic da se ne umesas u neciju buljuKako si Amire?
omamlas mi pecurka mali balavko sa tim jezikom lajavimBrando sokic ubaci jos nekog citera ili stranca u familiju sve ti jebem
svakom dodje ono sta je zasluzio. mali je i citovao 100 ljudi na serveru to prica neka ga na bl nije za bolje. Cole i on pod rukune bi ti bio Brando Gagic da se ne umesas u neciju bulju
ti ubacio goldovce citere kojima je bl 20 familija i mene prozivas. obrati paznju na ponanje slino mala nisi jos kiselu vodu krenuo da pijes i za ovo vredjanje familije ti zelim sve najbolje.Brando sokic ubaci jos nekog citera ili stranca u familiju sve ti jebem
ajde zacepi debeli, da imas za cheat, kupio bi ga, a ne da placesti ubacio goldovce citere kojima je bl 20 familija i mene prozivas. obrati paznju na ponanje slino mala nisi jos kiselu vodu krenuo da pijes i za ovo vredjanje familije ti zelim sve najbolje.
proso sam vise pc checkova nego sto ti imas mozdanih celija balavko, sledeci put kad saljes sliku da si u moju ulicu pojavi se barti ubacio goldovce citere kojima je bl 20 familija i mene prozivas. obrati paznju na ponanje slino mala nisi jos kiselu vodu krenuo da pijes i za ovo vredjanje familije ti zelim sve najbolje.
Ljubisa pripazi malo sta radis sledeci si tiBrando sokic ubaci jos nekog citera ili stranca u familiju sve ti jebem
Brando brate imam POV kako tvoj lik leti na informalu, kako ti 2 lika padaju pc check, danilo shakur dobija ban jer "nema" POV, ceo server vas proziva da ste najveci citeri,ti ubacio goldovce citere kojima je bl 20 familija i mene prozivas. obrati paznju na ponanje slino mala nisi jos kiselu vodu krenuo da pijes i za ovo vredjanje familije ti zelim sve najbolje.
hahaahahah koliko ovaj decko voli da laze nije ni cudo sto se zoves Amirnajjaci si ti a u brigadu si mi pusio kurac da te ubacim na informal listu ili negde da odigras koji turf, drzi se blueblood turf ekipe za bolje nisi
slusaj me ovamo kondomko mali napaceni, glas ti je ko ante vrakicu pricas na dc ko da imas dildo nabijen u buljsona, leteo bi ti odavno za kradju iz skladista i drukanje da nisi iso redom i pusio kurac liderima familije treba da si zahvalan sto i dalje ulazis na serverhahaahahah koliko ovaj decko voli da laze nije ni cudo sto se zoves Amir
hahahahahaha nemoj molim te usro sam seslusaj me ovamo kondomko mali napaceni, glas ti je ko ante vrakicu pricas na dc ko da imas dildo nabijen u buljsona, leteo bi ti odavno za kradju iz skladista i drukanje da nisi iso redom i pusio kurac liderima familije treba da si zahvalan sto i dalje ulazis na server
ja nisam navucen na ovu igricu kao ti amire ja mogu bez nje kao sto vidis ne igram je udjem ti i tamo koji inf i izadjem, tako da meni to nista ne znaci.. lp i uzivaj na bahamimahahahahahaha nemoj molim te usro sam se
a i bar ne izgledam kao goblin ajajajajaslusaj me ovamo kondomko mali napaceni, glas ti je ko ante vrakicu pricas na dc ko da imas dildo nabijen u buljsona, leteo bi ti odavno za kradju iz skladista i drukanje da nisi iso redom i pusio kurac liderima familije treba da si zahvalan sto i dalje ulazis na server