Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andelko Bakowski

Leader
Leader
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Anđelo
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: .andelko
6. Vaše ingame ime: Andelko Bakowskii
7. Vaš ID: 28281

Dodatne informacije:

Lider za: FIB
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Dugo igram na ovom projektu i vecinu vremena provedeno u drzavnim organizacijama provao sam u FIB-u.
-Prosao sam sve drzavne organizacije i u svakoj sam davao maximum da pomognem svim clanovima da budu sto bolji odnosi i da bolje fukcionise organizacija.
-U FIB sam proveo dovoljno proso sam kroz sve cinove i mislim da mogu da se uprobam u ulozi Direktora, zato sto sam u vecini drzavnih organizaciji bio high komanda.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Prvo bih uveo par nekih manjih izmena u rankovima, dodao bih nove jedinice kako bi ljudima bilo zanimljivije u organizaciji. Ne bih tolerisao svadanje izmedju kolega mislim da je to najbitnija stavka za dobar uspjeh. Naravno i odnos izmedu kolega i gradana bi morao biti na profesionalnom nivou.
-Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.
-Svi bi bili ispitani te ne bi se moglo lako uc u FIB zato jer se mora imate neko predznanje.
-Potrudit cemo se da i manji rankovi se ne dosaduju da napravimo da i njima bude zanimljivo.
-Izgradio bih dobar odnos sa svim organizacijama jer mislim da je to vrlo bitno za buducnost kriminala u gradu.
-Uvjek bi saslusao,posavetovao nekog kolegu ne bitno koji je cin, bio bih uvjek dostupan za sva pitanja. Svaka jedinica bi imala svoju funkciju koju mora da obavlja i za koju bi bila strucno obucen.
-Pokusali bi s nase strane povecati roleplay medu organizacijama na dogadajima npr.(talacka,dousnik,podmornica) Naravno potrudit cemo se smanjit stopu kriminala u gradu radeci aktivne patrole svakodnevno, skupljanje dokaza,racije.

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno
Razlog: Nedavno ste bili lider, data sansa drugim igracima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom