Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Biggus Nibbus

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Marko
2. Vaše godine : 24
3. Vremenska zona
4. Prosjek online po danu : 4-5-6h
5. Vaš Discord: biggusnibbus
6. Vaše ingame ime: Biggus Nibbus
7. Vaš ID : 18240

Dodatne informacije

1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) : Smatram da imam dosta iskustva oko vodjenja organizacija, imao sam uspesan GOV bez greske odradjen, takodje pre toga sam drzao NG kao general davne 2022 isto uspesno, smatram sebe kao ozbiljnom i zrelom osobom koja ce se potrutidi da odradi FIB kao sto je GOV bio vodjen do pre mesec dana.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Smanjicemo kriterijum za zaposljenje u FIB, tako da novi ljudi mogu da uce i napreduju svoje znanje oko hapsenja i zakonika
  • Novim igracima cemo nuditi sanse za poboljsanje, vece plata veci cin, mozda cak i vodjenje svoje neke jedinice (izbegavacu davanje cinova prijateljima ili poznanicima)
  • Cesti bonusi
  • Slobodu govora izmedju clanova, svako ce moci da iznese sta mu smeta i da daje neke ideje oko promene rada
  • Bolja komunikacija sa nase strane ka svim drzavnim organizacijama
  • Potrudicemo se da cak i ljude van FIBa ucimo oko uspesnog vodjenja pregovaranja (LSPD,SAHP)

Hvala na odvojenom vremenu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom