Zdravo, ovde cu staviti sve zalbe na doticnog igraca i ispod napisati jos par stvari kako on cheatuje.
Approved - Pov Request | 0000
Evo i pravila koja je krsio i na twniku dok nije dobio perma ban na njemu
Mislim da je ovo dovoljna evidencija da se igrac kazni.
Evo pov gde se vidi i da igrac cheatuje.
Pov request link te zalbe
Istog dana kada se desio ovaj pov request igrac je dobio ban za pc check
Naravno dok je bio banovan isao je da igra i na engleske server na kojima je banovan za nedostavljanje pova
Molim vas da se ovo proveri i da se ovaj igrac kazni.
Approved - Pov Request | 0000
Approved - P.D. 1.18 | 27878
Decko je usao sa strane auto puta gde ne sme da se ulazi.
gta5grand.com
Approved - P.D 1.3| ID:0000
zelim samo da znam kako su uspeli tako brzo da se popnu gore
gta5grand.com
Approved - G.P 1.8 | 27878,36202
Proverite logove za igraca krsi gp 1,8 prenosenje stvari sa maina na twnik i sa twnikija na main
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Brake I ID:27878 ID:36988 ID:40452
Sve se vidi u pov bio sam kod moje fam kuce gde sam pogledao dal imamo paneli a nismo imali zatim ulaze ovi 3 coveka gde mi broje na nas posed bez razloga zatim me jedan veze Lisizama kao ste se vidi i pucaju u mene.
gta5grand.com
Evo i pravila koja je krsio i na twniku dok nije dobio perma ban na njemu
Approved - GP 6.15 - 36202
Sve se vidi na pov, zasluzuje perma, jer ima i twink account, na oba account. Provjerite IP adrese i to je to. I ovo radi već konstantno, na drugom acc već ima nekoliko puta za GP 6.15. U pitanju je acc Richard Armani, a na kom krši pravila, je ovaj 36202. Zahtjevam warn na čitavu familiju...
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 36202
Sve se vidi u povu, posle ubija jos jednog bez brojanja u fam dvoristu
gta5grand.com
Mislim da je ovo dovoljna evidencija da se igrac kazni.
Evo pov gde se vidi i da igrac cheatuje.
Pov request link te zalbe
Naravno dok je bio banovan isao je da igra i na engleske server na kojima je banovan za nedostavljanje pova
Rejected - E.R 1.7 | Laura Dsouza
Hello, 15 days ago i got banned for e.r 1.7 yes its true sometimes i dont realy remember to turn on pov when im playing event. I realy want to get back into playing with friends game. Everything im asking for is second chance if i can get.
gta5grand.com