By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Smiri strasti molim administraciju da se kazni svaki komentar za off topic ovakav !Da da. Dosao si ispred puske da proveris panele i posle si zastao. To RL se inace radi.
Molim i admine da stanu na put ovoj baiting mafiji. Kao ja sam dosao da proverim panele i gle cuda naoruzani ljudi stoje tu i hoce da me ubiju. Mrs
Znaci trebao sam 10 sekundi. Ok da znam za sledeci put.pa nisi pravilno brojao decko i zastao sam da vidim dal ce te da me ubijete tako da se ne pravi pametan
Nije off topic smrdo. Odjebi. S postovanjem.Smiri strasti molim administraciju da se kazni svaki komentar za off topic ovakav !
Nisi imao razlogZnaci trebao sam 10 sekundi. Ok da znam za sledeci put.
Ban 30 dana plsAha. Znaci trebao sam imas pet sekundi da se udaljis iz ovog dvorista jer mi ovde cuvamo panele a ti ne bi trebao da bude tu i molim vas gospodine u tom prelepom vozilu da se uputite ka nasem izlazu ali ne brze od 20 km/h. Ok. Dogovoreno za sledeci put. Demorgan 360 min pls