Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija Za Lidera The Ballas Gang | Dusko Mintz

Rejected
Status
Not open for further replies.

Dusko Mintz

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Roko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 2h do 8h
5. Vaš Discord: uskodugousko
6. Vaše ingame ime: Dusko Mintz
7. Vaš ID: 21148

Dodatne informacije

1. Lider za The Ballas gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Bio sam hc u skoro svim organizacijama i želim vidjeti kako je to biti lider.

2. Htio bih da poboljšam roleplay kroz akcije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Ne bih ubacivao ljude koji su ispod 12 godina ooc kako bi roleplay bio na većem nivou.

Imam odredjene ljude koji bi radili aktivnosti i koji su iskusni u tome i siguran sam da neće praviti greške pri rađjenju akcija i vođenju organizacije. Samim tim koliko je do nas mi bi poboljšali roleplay na ovom serveru.

U dogovoru sa ostalim organizacijama pravili bi sto veće akcije poput talackih i podigli bi crime na veći nivo.

Imam iskusnu ekipu koja bi igrala turfove i koja je dobro upoznata sa svim turf pravilima tako da će greške biti minimalne.

Rankovi:

1. Suspend
2. Rookie
3. Little Gangster
4. Ghetto Boy
5. Ghetto Cleaner
6. Grafitti Team
7. Grafitti Team Leader
8. Gengster
9. Turfer
10. OG
11. Mini Chief
12. Co. Leader
13. Leader

Luka Joe

Marcello FamQ in heart
Player
1. Vaše ime IRL: Roko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 2h do 8h
5. Vaš Discord: uskodugousko
6. Vaše ingame ime: Dusko Mintz
7. Vaš ID: 21148

Dodatne informacije

1. Lider za The Ballas gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Bio sam hc u skoro svim organizacijama i želim vidjeti kako je to biti lider.

2. Htio bih da poboljšam roleplay kroz akcije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Ne bih ubacivao ljude koji su ispod 12 godina ooc kako bi roleplay bio na većem nivou.

Imam odredjene ljude koji bi radili aktivnosti i koji su iskusni u tome i siguran sam da neće praviti greške pri rađjenju akcija i vođenju organizacije. Samim tim koliko je do nas mi bi poboljšali roleplay na ovom serveru.

U dogovoru sa ostalim organizacijama pravili bi sto veće akcije poput talackih i podigli bi crime na veći nivo.

Imam iskusnu ekipu koja bi igrala turfove i koja je dobro upoznata sa svim turf pravilima tako da će greške biti minimalne.

Rankovi:

1. Suspend
2. Rookie
3. Little Gangster
4. Ghetto Boy
5. Ghetto Cleaner
6. Grafitti Team
7. Grafitti Team Leader
8. Gengster
9. Turfer
10. OG
11. Mini Chief