Pozdrav cjenjena administracijo. Meni stvarno nije jasno zasto se ja spominje ako ja nisam slao nikakve slike (nit je iko od nas slao). Pametnjakovic Edib ima tiktok nalog kao i Aksa koji su javni i za koje su prihvatili
PRAVILA KORISTENJA APLIKACIJE. Smim tim oni su okacili SVOJE SLIKE na tiktok
SVOJOM VOLJOM. Meni nije jasno zasto sam ja optuzen. Da ja jesam Lider La Fortune ali nisam owner Discord servera. Ukoliko treba da se pregleda
FAM diskord (od strane admina) i da se dokaze da te "dokaze" sto oni imaju da su falsifikovani od strane njih
bit ce mi i vise nego drago da vam pokazem nas cijeli discord server. Htjeo bih se jos nadovezati da su ovo jedne od brojni Trool objava na forumu od strane njih. Vec su nas kacili za G.P 1.1, 1.4, 1.7, 1.8 i naravno da je odbijeno. Zamilio bih vas da stanete na kraj ovim troll prijavama a ja cu najvjerovatnije kontaktirati svog privatnog advokata i podignuti zužbu protiv vec navedenih osoba. Tkođer bih vas zamoli da obratite pažnju na sljedeći video
KLIKNI ME i da zapravo vidite ko su ovi igrači i da vidite koliko su pravila prekršili unutar 16minuta. Tkođer ovu je žalbu Edib sastavio zato sto smo ga prijavili za 3.1 odnosno psovanje i za sta je i dobio ban.
OPET BIH ZAMOLIO ADMINISTRACIJU DA NE VJERUJU SVEMU STO VIDE OD STRANE NJIH JER SU VEC JEDNO FALSIFIKOVALI DOKAZE U ZALBAMA.
Sve najbolje
S postovanje
Demir Kennedy Čuvar Grada !