Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pohvale za administratore

Vuk Flow

Player
Player
1. Vaše ime: Vuk
2. Ime administratora: Jozo Bozo
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Resava svaki problem na dobar nacin, radi svoj poso kako treba, uvek je tu da pomogne! Svaka pohvala za njega.

Andelko Bakowski

Leader
Leader
1. Vaše ime: Andelko Bakowski

2. Ime administratora: Johnny Zekonja

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Najbolji curator, odlicno odraduje svoj posao, razuman. Sve pohvale samo tako nastavi ❤️

itsssmarko

Player
Player
1. Vaše ime: Marko Dizejnn

2. Ime administratora: Micka Mic

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Uvek je tu i aktivna smaram je po ceo dan kako uraditi ovo kako ono i uvek ima strpljenja da odgovori i da ti objasni sto bolje takodje je ,ljubazna i kulturna :)

Stefan Angel

Player
Player
1. Vaše ime: Stefan Verstappen
2. Ime administratora: Air Leizyy
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Znaci non stop je tu svaki dan ga vidjam po ceo dan i uvek u roku od 5 sekundi mi se javi da pomogne, svaka mu cast sve pohvale.

Ogi Woodley

Player
Player
1. Vaše ime: Ogi Woodley

2. Ime administratora: Mike Djames

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Svaka pohvala za admina, uvek tu da pomogne, aktivan, brzo odgovara na reportove. Svaka pohvala!!!

nemanjamacher

Player
Player
Vase ime: Nemanja Macher
Ime Administratora: Eldar Sicario,Dragan Macak,Tica Bluehart
Razlog zahvalnosti: Kad god potrazim nesto preko tiketa ili ih pozovem odazovu se kad god su tu i rade svoj posao kako treba,dok neki i kad su tu nece ni tiket da otvore

PerooFresh

Player
Player
Vase ime: Pero Phoenix
Ime Administratora: Luka Lopac, Mike Djames
Razlog zahvalnosti: Uvek su izasli u susret kad sam trazio pomoc, i javili se u vrlo kratkom vremenu. Sve pohvale postovanje !

Uki Beli

The GOD
Player
1. Vaše ime:Uros Beli
2. Ime administratora:Nemanja Zajcev
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje):Aktivnost i veoma brzo odgovaranje na tikete

TeddyM3

Player
Player
1. Vaše ime: Teddy Bear ID:49474

2. Ime administratora: Sova Avos

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje):Želim se zahvaliti vašem predobrom adminu, sova Avos. On je uvijek tu kad god ga trebaš, i svaki put kad imaš pitanje, detaljno ti objasni sve. Stvarno sam zahvalan za njegov trud i pomoć. HVALA što se toliko trudiš za ovaj odličan projekt!
.

Filip Onne

Player
Player
1. Vaše ime: Filip Onne I 29250

2. Ime administratora: Mike Djames,Air Leizyy,sova avos,nemanja zajcev,nemanja junior,marko low,dragan macak,vuk cappone,tica bluehart

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Sve pohvale. Dolaze u isti sekund resavaju sve nemam reci,stvarno su najbolji

Biba_Kristal

Player
Player
1. Vase ime: Biba Kristal

2. Ime administratora: Sova Avos, Allen Sikter, Luka Lopac, Dragan Macak, Eldar Sicario, Johnny Zekonja i Nemanja Zajcev.

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Sve pohvale za sve admine sto sam napisao, naj aktivniji su rade svoj poso kako treba i napravili su ovaj proekat da bude najboli. Samo tako nastavite momci!!

clouderhmanttraut

Player
Player
1. Vase ime: Kira Oviouss

2. Ime administratora: Mujo Simba

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Imali smo malo gore dole ali super lik, cak i ako imam neke dusmane na serveru mujo nije jedan od njih. i postujem to sto uvek banuje onog kimija rubirozu hahah :ROFLMAO:

Top Bottom