By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHAHAHA JA SAM MU REKO DE SI POSTO SI MENE PRVOG UBIO KAD SAM SILAYIO SA STEPENICA GHAHAHAHAHAH I LOGICNO DA SE SPUSTIO DOLE DA TE ROKNE, A STO NE STAVIS SNIMAK KAKO SE KRIJES ISPOD DOK SKUPLJAC BODOVE HAHAHAHAHAHAHA
jos se i cujem u POvu kako mu vicem da si dole kad si me ubioHAHAHAHAHA JA SAM MU REKO DE SI POSTO SI MENE PRVOG UBIO KAD SAM SILAYIO SA STEPENICA GHAHAHAHAHAH I LOGICNO DA SE SPUSTIO DOLE DA TE ROKNE, A STO NE STAVIS SNIMAK KAKO SE KRIJES ISPOD DOK SKUPLJAC BODOVE HAHAHAHAHAHAHA
Brate ko je reko da je on mene vido nego decko ne masi malo upali mozak molim te ne da lupetas samoHAHAHAHAHA JA SAM MU REKO DE SI POSTO SI MENE PRVOG UBIO KAD SAM SILAYIO SA STEPENICA GHAHAHAHAHAH I LOGICNO DA SE SPUSTIO DOLE DA TE ROKNE, A STO NE STAVIS SNIMAK KAKO SE KRIJES ISPOD DOK SKUPLJAC BODOVE HAHAHAHAHAHAHA
Ako admin zeli duzi pov ja cu postaviti nije problem a ti brate ne znas di si konja vezojos se i cujem u POvu kako mu vicem da si dole kad si me ubio
bato dva puta si me promasio REVOM sta ocekujes ti ? da te milujem ? xDako moze pov