Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donešena odluka I Nikola Black

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58318
Players nickname
Stefan_Ajkula
Administrators nickname
Nikola_Black
Date
Nov 3, 2024
Time
00:12
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/856019/

Stevo

Player
Player
Draga administracijo dobio sam warn za gp 6.15 od administratora nikole black.Ja se stvarno izvinjavam sto sam prekrsio ovo pravilo ali u mom povu se vidi da su oni prvi zapucali bez brojanja i mi smo njima brojali ali ne znam da li su oni culi ali sve jedno oni su vec opalili metak bez da su brojali nakon toga dolazi drugi igrac i nama broji bez potrebe jer je tu vec bilo pucanje.Ja i moj drug smo i njega pucali jer je vec bila pucnjava ali je on nas ipak okacio i nije dostavio ceo pov od pocetka situacije gde se vidi da su oni prvi zapucali i da je vec bio open fire.Ja se jos jednom stvarno izvinjavam ako sam prekrsio pravilo ali bi vas zamolio da mi se warn ukloni.Hvala na razumevanju i nadam se povitivnom odgovoru.

Video:

Stefan Ajkula
Ugodan ostatak dana vam zelim draga administracijo.

Stevo

Player
Player
Pa kako da brojim kada ste stavili peglicu i to nije dozvoljeno a i pucali ste bez brojanja

TeddyM3

Player
Player
Pa kako da brojim kada ste stavili peglicu i to nije dozvoljeno a i pucali ste bez brojanja
trebo si pustiti da te ubiju brate moj tako ce du ti ljudi koji stvarno krse pravila dobit zabranu a ne ti brate

crni amirr

Player
Player
trebo si pustiti da te ubiju brate moj tako ce du ti ljudi koji stvarno krse pravila dobit zabranu a ne ti brate
pa dobro brate broji je svakako a njega je okacio neki sto je doso a vec je bio open fire

crni amirr

Player
Player
i svakako hteo je panele da krade al ne moze drugacije kad su peglicu stavili plus onaj policajac ide 2vs1 i nema pov od pocetka da je tu vec bio open fire

Status
Not open for further replies.
Top Bottom