Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Bloods Street Gang I Vukasin Gambino

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vukasin Gambino

Player
Player
  1. Vaše ime IRL Vukasin
  1. Vaše godine 15
  1. Vremenska zona GMT+1
  1. Prosjek online po danu 4h+
  1. Vaš Discord vukasin9464
  1. Vaše ingame ime Vukasina Gambino
  1. Vaš ID 4644
Dodatne informacije

1.Lider za Bloods Street Gang

2.Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije(tri razloga)

Voleo bih biti lider jer to nikad nisam bio a razlozi zasto bi zeleo biti bas ove organizacije su

1 Znam dosta pravila i umem ta ih iskoristim tako da ih nebi prekrsio.

2,Imam puno iskustva i voleo bih da to iskusto mogu iskoristiti i nauciti druge koji neznaju kako da to rade.

3.Volim biti kriminalac od pljacki kuca i bankomata sam uspeo da pljackam prodavnice oruzarnice i itd.Vodio sam puno talacki pljacki i skoro svaka bi prosla kako treba i vecina bi se izvukla uvek sam bio voljan da se zrtvujem za svoje ljude kako bi oni mogli pobeci dok bi ja ostao i bio uhapsen ili spasen odstrane svojih ljudi i uvek sam bio tu da pomognem nekom kad je trebalo.

4. Bio sam sad prosli mandat kod swaina 11 pa 12 rank i mislim da sam se vratio u formu vodjenja neke organizacije kao sto su crveni(Bloods Street Gang)

3.Vas savet za poboljsanje Role-play u organizacije

Bande i familije vise nerade tolko puno talacke kao nekad ali sad je doslo vreme da se to promeni.Grad je po meni bio mnogo miran i trebalo bi se prometi zato bi puno znacilo da pocnem da se bavim time.Moj planovi bi bili da radimo puno pljacki fz raid i talacki.Bilo bi puno vise pucanja po getu posto bi tamo moja banda vladala i cuvala sve nase grafite i posede.Ratovali bi protiv drugih bandi i pravili saveze tako da bi mogli da postanemo najaca banda u gradu i dokazali da nismo neka sala vec da smo ozbilji i jaki.

To bi bilo to od mene zelim puno srece svima koji su se prijavili za sve slobodne organizacije u ovom momentu.
Hvala na citanju.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Pregled aplikacije u toku...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom