Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Bloods Street Gang | Nidal Obama | 50033

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nidal_Obama

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL : Nidal
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-8h
5. Vaš Diskord : prcsega
6. Vaše Ingame ime : Nidal Obama
7. Vaš ID : 50033

Dodatne Informacije

1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Želim postati leader Bloodsa zato što me privlači moć koju ta pozicija donosi – želim imati kontrolu nad grupom, donositi ključne odluke i biti osoba kojoj se svi obraćaju za smjer i vođenje. Također, ta pozicija mi pruža priliku za ozbiljnu zaradu. Kao vođa, imao bih pristup najvećem dijelu profita od naših aktivnosti, što mi omogućava financijsku sigurnost i moć koju novac donosi. Konačno, vođenje Bloodsa bi mi donijelo poštovanje i reputaciju u zajednici. Taj status znači biti prepoznat, uvažen i poštovan, što mi je važno jer vjerujem da takva uloga nosi snagu i utjecaj koji drugi cijene.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Primao bih Igrace sa minimalno 7 godina IC i minimalno 12 godina OOC. Kako bi fino funcionisala Organizacija Imao bih dobro izabrane Zamjenike koji ce se brinuti za talacke, turfove i u svom smislu evente. Davao bih bonuse jednom Nedeljnom kako bi moji clanovi organizacije bili zadovoljni njihovim trudom. Dok nisam tu pobrinit cu se da moji zamjenici i ocito moja High Commanda bude tu umjesto mene.

Don – 13
Godfather – 12
O.G – 11
Scout Leader – 10
Big Homie – 9
Lil Homie – 8
Enforcer – 7
Scout – 6
Driver –5
Y.G. (Young Gangster) – 4
Tagger – 3
Runner – 2
Suspend - 1

Mark Obama

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL : Nidal
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-8h
5. Vaš Diskord : prcsega
6. Vaše Ingame ime : Nidal Obama
7. Vaš ID : 50033

Dodatne Informacije

1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Želim postati leader Bloodsa zato što me privlači moć koju ta pozicija donosi – želim imati kontrolu nad grupom, donositi ključne odluke i biti osoba kojoj se svi obraćaju za smjer i vođenje. Također, ta pozicija mi pruža priliku za ozbiljnu zaradu. Kao vođa, imao bih pristup najvećem dijelu profita od naših aktivnosti, što mi omogućava financijsku sigurnost i moć koju novac donosi. Konačno, vođenje Bloodsa bi mi donijelo poštovanje i reputaciju u zajednici. Taj status znači biti prepoznat, uvažen i poštovan, što mi je važno jer vjerujem da takva uloga nosi snagu i utjecaj koji drugi cijene.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Primao bih Igrace sa minimalno 7 godina IC i minimalno 12 godina OOC. Kako bi fino funcionisala Organizacija Imao bih dobro izabrane Zamjenike koji ce se brinuti za talacke, turfove i u svom smislu evente. Davao bih bonuse jednom Nedeljnom kako bi moji clanovi organizacije bili zadovoljni njihovim trudom. Dok nisam tu pobrinit cu se da moji zamjenici i ocito moja High Commanda bude tu umjesto mene.

Don – 13
Godfather – 12
O.G – 11
Scout Leader – 10
Big Homie – 9
Lil Homie – 8
Enforcer – 7
Scout – 6
Driver –5
Y.G. (Young Gangster) – 4
Tagger – 3
Runner – 2
Suspend - 1

Nikako Dobra doluka...

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Pregled aplikacije u toku...

Nidal_Obama

Player
Player
Dobar dan, ja sam dobio unban na vasem GRP discord serveru. Ali mi se desio neki bug i ne mogu da udjem u discord server.
Izvoli te link od foruma za unban: ( )

Hamdo Obama

Player
Player
Moze li nas dragi Nidal da doce mozda dan ili dva prije Intervijua sa vama u vc pa da vi probate resiti situaciju sa discordom posto stvarno nas Nidal nije nista skrivio i mozda mu vi mognete nekako pomoci da doce do naseg GRP discorda. Ja mislim da je svako zasluzio sansu da se prijavi za Leadera i da dospije uzeti ovu lijepu Organizaciju Bloods (Ako slucajno nebude imao Nidal priliku da uce u nas GRP server mozda mogne preko Bloods discorda da ga ispitate?)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom