Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42232
Players nickname
Lelucii Piinq
Suspect ID
54897
Date of violation
Nov 10, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/BWROx_OyYi4?si=koJzjq-rfxCFh7z4

Ludi_rus

Player
Player
sve se vidi u povu lik bejta okrece se vise puta da ga ne pretrazim pored 4 puske na glavi jos se pravi lud kako ne zna da digne ruke i mga tesko ostale id nisam mogo da vidim jer su bili u kolima al bila su ukljucena 4 clana SAHPA u situaciju tako da ja mislim da je ovo cak warn na org ali nek administracija odluci ali je ovo teski fail sa strane organizacije SAHP.

Joka Tokatsuky

Player
Player
Ljudi su radili najobicniju patrolu, covek je samo malo noviji u igrici, vidis mu po ID-u, pa ne zna kako se dizu ruke. Iskreno nema ovde nikakvog rule brakea sem mozda ovog sto nije znao kako se dizu ruke ali ni tu nema nikakva kazna da se da. :)

Joka Tokatsuky

Player
Player
da da obicna patrola tri auta u koloni idu bas ka tamo u to vreme i u svakom auto po jedan sahpovac to je patrola nebi reko
Ma za djzabe mucis ljude, oni su vrv isli ka nekom globalu u gradu. Nikad ne znas gde su oni trebali da idu i naisli bas na kolegu tu. A i takodje trebas da oprostis ovom sto nije znao da dize ruke. Vidis da je veoma mali ID. Treba zanemari novijim igracima i preusmeriti ih kako uraditi stvari pravilno. :D

Ludi_rus

Player
Player
vidi ja sam njemu prico kako da dize ruke on se pravi lud digne pa se okrece svo vremee da ga ne pretrazim pa ja nisam lud

Joka Tokatsuky

Player
Player
vidi ja sam njemu prico kako da dize ruke on se pravi lud digne pa se okrece svo vremee da ga ne pretrazim pa ja nisam lud
Ja mislim da ovde nije prekrseno nista od strane SAHPa. Verujem da su ljudi samo isli na neki global u tom smeru. Bila su vam razbacana auta po celom putu i bilo vas je bas puno, normalno da ce se primetiti situacija. A opet, ovaj sto nije znao da dize ruke, mozda se slucajno okrenuo ili npr. umesto slova z, da mu se otvori inventory, on je stisnuo slovo a i okrenuo se. Vidis i sam da je na kraju krenuo da baca stvari. Trebali ste samo da date coveku malo vise vremena i da ga ne stresirate tolko. Ovaj jedan je bas povisio glas na njega u jednom trenutku, pa mozda cak i dobije za Earrape ali nisam siguran. Sve u svemu, mislim da se ovde samo treba zaboraviti situacija jer mislim da na kraju ce samo jos i tvoj covek biti kaznjen. Mozda bi bilo i dobro ako povuces zalbu, spasavas sebe, a ne dobijas nista od toga ako on dobije kaznu. :)

Popke Popadic

Player
Player
]
Ma za djzabe mucis ljude, oni su vrv isli ka nekom globalu u gradu. Nikad ne znas gde su oni trebali da idu i naisli bas na kolegu tu. A i takodje trebas da oprostis ovom sto nije znao da dize ruke. Vidis da je veoma mali ID. Treba zanemari novijim igracima i preusmeriti ih kako uraditi stvari pravilno. :D
Joko brate moj 54k id da ne zna da digne ruke , to jos nisam video jasno se vidi da bejta , on samo dobija kaznu za fear rp a ne sahp ceo

Joka Tokatsuky

Player
Player
]

Joko brate moj 54k id da ne zna da digne ruke , to jos nisam video jasno se vidi da bejta , on samo dobija kaznu za fear rp a ne sahp ceo
Moguce je da je to bio FearRP, cisto sumnjam ali pazi, mozda je on napravio account jos negde u januaru ove godine i nije uopste igrao na njemu i sad se vratio nazad da igra. Opet kazem, treba zanemariti takve ljude, vidis da nosi drogu i ilegalno oruzije. Verovatno jos uvek ne zna sta sme da nosi u inventory. A slazem se sa ovim sto kazes, takodje mislim da za ovo SAHP ne treba nista dobiti nego samo eventualno ovaj jedan neku kaznu ali i tu ne vidim nista za kazniti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom