47+10+10+6+10+10+12 = 105
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!karakter treba da primi 106 dmg da bi umro47+10+10+6+10+10+12 = 105
jos je mlad i zelen. nauci cekarakter treba da primi 106 dmg da bi umro
ne mozes ovo pov requestat niti si ti njega kilao u ovom videu niti on tebe47+10+10+6+10+10+12 = 105
I ja mislim al zna se da je onne mozes ovo pov requestat niti si ti njega kilao u ovom videu niti on tebe
Pa? sta ako je to on ovde ne moze pov da se zatraziI ja mislim al zna se da je on
sigurno se zna ahahahaha de cuti samo u DRIP-u siI ja mislim al zna se da je on
Naravno da se zna ko je najjaci pucas na serveru bez ikakvih pomagala. izvinjavam se imam pomagala u vidu sokova . pozdravI ja mislim al zna se da je on
kilao ahahahahahane mozes ovo pov requestat niti si ti njega kilao u ovom videu niti on tebe
Pa nije okacio Miljana?Naravno da se zna ko je najjaci pucas na serveru bez ikakvih pomagala. izvinjavam se imam pomagala u vidu sokova . pozdrav
Najaci si kad mi skocis na jajaNaravno da se zna ko je najjaci pucas na serveru bez ikakvih pomagala. izvinjavam se imam pomagala u vidu sokova . pozdrav
Najjaci pucac al kad bi se sprdali, niko i nista si bez sokova.Naravno da se zna ko je najjaci pucas na serveru bez ikakvih pomagala. izvinjavam se imam pomagala u vidu sokova . pozdrav
Prosli inf puknem njega kad ono 20 sa revomNajjaci pucac al kad bi se sprdali, niko i nista si bez sokova.
"Najbolji pucac"Prosli inf puknem njega kad ono 20 sa revom
Sta ce nauciti? Ti si mene kacio zato sto sam navodno primio preko 100 damage i plakao administraciji da koristim triger o cemu mi da pricamo ?jos je mlad i zelen. nauci ce