Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59094
Players nickname
Zizi Cartiero
Administrators nickname
Mili Aquilla
Date
Nov 10, 2024
Time
19:10
Proofs
Post in thread 'G.P 6.15 | 50893' http://gta5grand.com/forum/threads/861890/post-3030954

Leontina Bonanza

Player
Player
Dobro vece postovana Administracijo.
Danas u toku dana okacio sam jednu osobu za G.P 6.15.Tu je admin Mili Aquilla nakon sto mu je dostavljen duzi POV mene kaznio za CB a igrac kojeg sam ja okacio za
G.P 6.15 nije dobio kaznu.Prvo sto je tih 5 sekundi izbrojao brezbrzo i nakon toga krenuo da me puca iako sam se udaljio.Mislim da je ovaj postupak i kranje donesena odluka pogresna mislim da ja nisam prekrsio niti jedno pravilo te bih zamolio da mi se ponisti kazna za CB

Evo ga forum link te zalbe gde su i oba POV-a

Post in thread 'G.P 6.15 | 50893' Rejected - G.P 6.15 | 50893

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Culo se u stanici kao sto se cuje na mom povu koliko si svirao i slajdrao gumama na kapiji od LSPD od tuda kreni to je vec nedozboljeno jer je zabranjeno tj Cop Baiting. Brojao sam ti dao ti vremena da napustis vozilo ti si otisao to je meni bilo isto tako da sam te pustio. Vracas se 7 sekundi poslije znaci vec je odbrojano bilo tako da sam pucao. To sto si Black listan iz LSPD i odmah klinacki dosao provocirati svoje kolege je vec tvoj problem kojim bi se trebao pozabaviti i vidjeti sta i kako si pogrojesio a ne zakopavati se jos vise i onda klevetati tu ljude.

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
PS.

Sam tvoj izrezan pov govori sve o tebi i tvom ne karakteru. Kako si isjekao brojanje i nisi stavio cijeli situaciju a zalis se sto sam ti brojao kao prebrzo , ono veliki znak pitanja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom