sve u pov ,
1. nije izdat zahtev
2. nije se culo brojanje
1. nije izdat zahtev
2. nije se culo brojanje
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cim me je digao to je nova situacija , tako da nije potreban duzi povOkaci ceo pov od pocetka
aehaha, pa bas i nije tako, ali mi cemo okaciti da se ne mucis
Okaci pov a na povu se vidi da se vracas u dvoristesve u pov ,
1. nije izdat zahtev
2. nije se culo brojanje
Pametni vracam se da admin vidi ID-eve i da kazni igrace ukljuci mozakOkaci pov a na povu se vidi da se vracas u dvoriste
FEARPametni vracam se da admin vidi ID-eve i da kazni igrace ukljuci mozak
Smesan si brt , ima da padne warn na fam ili ako niste fam ima svi da dobijete 6.15FEAR
pametni
vazi sad cu ja tb okacit samo polako burazeruSmesan si brt , ima da padne warn na fam ili ako niste fam ima svi da dobijete 6.15
Aevazi sad cu ja tb okacit samo polako burazeru
Opasan si , nikako nisam mogao da uticati na ovaj "RP" A i u pozadini je drugar igrao cs:go tkd ne gubi se decace i placi jos zbog permeZamolio bi admin da pogleda kraj snimka kako igrac MG-a
Svaka sledeca poruka ce se smatratiti OFF TOPICOM
klinac idi placi molim te nemas pametnija posla osim bejtatOpasan si , nikako nisam mogao da uticati na ovaj "RP" A i u pozadini je drugar igrao cs:go tkd ne gubi se decace i placi jos zbog perme
HAHAHAHAHAHAHAHAHAklinac idi placi molim te nemas pametnija posla osim bejtat
Pa ako te ubije izvan bato postoje logovi svakako ko koga ubijaq admin svakako trebalo bi da zna a to dokazuje samo da ti samo krsis pravila za da bi drugo najebao namesto da ukljucis mozgic ti ides sa glavom u zid i lepo je sto su te ebuli disrespect samo sto su te pucali izvan i to treba da se kazni !Okaci pov a na povu se vidi da se vracas u dvoriste
ne postoje logovi ko te je pogodio nego samo kill logovi , molim te ne mesaj se kad se ne razumes u nista ..Pa ako te ubije izvan bato postoje logovi svakako ko koga ubijaq admin svakako trebalo bi da zna a to dokazuje samo da ti samo krsis pravila za da bi drugo najebao namesto da ukljucis mozgic ti ides sa glavom u zid i lepo je sto su te ebuli disrespect samo sto su te pucali izvan i to treba da se kazni !
Pa pajseru na to i mislim samo nema ko kliker da iskoristine postoje logovi ko te je pogodio nego samo kill logovi , molim te ne mesaj se kad se ne razumes u nista ..