Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za Los Santos Vagos | Tonee Capone

Status
Not open for further replies.

Tone_Capone

Leader
Leader
Informacije

1. Vaše ime IRL: Toni
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: Gmt+1
4. Prosjek online po danu: od prilike 7h (radnim danima 6-8h a vikendom od 10-11h)
5. Vaš Discord: toneecp
6. Vaše ingame ime: Tonee Capone
7. Vaš ID: 40073

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Na ovom serveru sam već duže vrijeme i mislim da imam dovoljno iskustvo voditi organizaciju znam iz iskustva da voditi organizaciju nije lako ali znam da ću se potruditi da budem sto bolji Lider jer imam svoju ekipu i dosta ljudi koji su mi uvijek spremni pomoći.

2. U organizacijama sam proveo dosta vremena kao zamenik i znam kako organizacije funkcioniraju. Kao sto sam naveo bio sam u puno različitih organizacija zamenik i imam dosta iskustva o vođenju bilo kakve vrste akcija i same organizacije za svaku vrstu akcije.

3. Ukoliko bi postao Lider imam spreman i organiziran turf team i naravno sve zamenike koji bi mi pomogli oko održavanja i organizacije bilo kakve vrste akcije. Također imam ozbiljne ljude koji će raditi svoje dužnosti ovisno o ranku.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Svaki igrač na serveru će imati priliku da uđe kod nas i da nam pokaže svoje sposobnosti i vrline, naravno tu će biti organizirani ljudi koji će ispitati igrače koji su zainteresirani za ulazak u nasu organizaciju.

2. Svaki član će dobiti svoju priliku pokazati svoje najbolje znanje kakvo god to bilo naravno svaki član će pokazati svoju dobru stranu i tako ćemo ga prilagoditi za rad u organizaciji.

3. Odveo bi rp na sami vrh što boljim rpanjem na različitim događajima i akcijama. Policija nam ne bi mogla ništa koliko bi bili jaki kao organizacija, a ostale organizacije nam ne bi bile ni do koljena.

4. Imao bi ozbiljnu ekipu koja bi raspoređivala ljude kao vođu grafita, turfa i vođu geta oni bi komandovali i ispravljali moguće greške koje bi se desile u njihovim ekipama.

Mike Djames

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Prihvaceno, intervju ce biti odrzan 13.11.2024 u 19:00h, budite u cekaonici na GrandRP discord-u 5min pre pocetka. Srecno!

Mike Djames

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Obavestenje!
Termin za intervju ce biti pomeren u 13.11.2024 u 21:00, budite u cekaonici 5 minuta ranije. Srecno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom