Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lider za Marabunte Grande I Andelko Bakowski

Status
Not open for further replies.

Andelko Bakowski

Leader
Leader
  1. Informacije

1. Vaše ime IRL: Anđelo
    2. Vaše godine: 17
    3. Vremenska zona: GMT +4
    4. Prosjek online po danu: 5-7
    5. Vaš Discord: .andelko
    6. Vaše ingame ime: Andelko Bakowskii
    7. Vaš ID: 28281

Dodatne informacije
    Lider za..... Marabunta Grande
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Na serveru sam dvije godine , bio sam u svim kriminalnim organizacijama imam iskustva u vodenju iste( 2 uspesna mandata)

-Ljudi u gradu me dobro poznaju kao opustenog i normalnog lika,ne gubim nikad kontolu nadamnom i vjerujem da je to dosta bitna stvar za lidere da budem uzor i drugim clanovima organizacije. Znam sve oko Gang organizacije znam napraviti kvalitetan RP. Na osnovu mojeg znanja ja sam siguran u to da cu ja biti u mogucnosti da vodim istu. Uporan sam i napravit cu sve da organizacija bude najbolja u gradu. Zato mislim da sam savrsen da vodim jednu organizaciju kao Marabuntu. Potrudio bih se da imam sto kvalitetnije,starije i iskusnije ljude u organizaciji.

-Imam vec dosta iskusnih ljudi s kojima bih zapoceo Liderstvo i koji bi bili tu uz mene i pomoci ce mi kad god bude trebalo.
  3. Kako ce funkcionisati moja organizacija.
  • Ipitivanje ce biti obavezna za sve,imati cemo limit 6g u gradu i pitati sva pitanja koja su bitna za znati, necemo prastati i pustati preko veze.
Pazio bih na ljude koji ne znaju i ne postuju pravila i nebi im davao druge sanse jer radi takvih organizacije ne opstaju ni po 2tj.
  • Svaki dan bih se trudio praviti sto vise akcija da ljudima ne bude dosadno npr.(Talacke,robanja,podmornica), vodili bi ih po getu i pruzali svima mogucnost pljackanja.
Bazirao bih se na RP jer od OOC turfova nemamo nista mislim da se danasnje bande previse baziraju na tufove kod nas bi bilo drugacije.
  • Ranko-vi bi se trebali zasluzit trebali bi se dokazat a ne moliti za rank praticemo aktivnost i nagrađdivati aktvine rankovima i bonusima.

Trudio bih se da su svi zadovoljni i uvjek sam otvoren za kritiku jer uvjek moze bolje i pokusat cemo biti maksimalno aktivni i korektni kako prema igracima tako i curatorima.
Sretno ostalim kandidatima.

Johny Zekonjaa

Server Administrator
Server Administrator
Intervju je pomeren, novi termin je sutra (17.11) u 19:00.
Budite u cekaonici 5 minuta pre pocetka.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom