Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donešena odluka Admina | Ivash Low

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47752
Players nickname
Crni Zmaj
Administrators nickname
Ivash Low
Date
Nov 12, 2024
Time
17:09PM
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/716984/

Crni Zmaj

Player
Player
Zalba u ime igraca kome je forum nalog blokiran Jun 5, 2024 od strane admina: ivash Low

Postovani administratori ja sam igrac na forumu upisan kao "THEbest"

Obracam vam se sa molbom za unban mog glavnog naloga na forumu, jer verujem da je doslo do nesporazuma u vezi sa mojim prethodnim krsenjem pravila o vise naloga.
Naime u pocetku sam zbog nedovoljnog razumevanja pravila i pogresnih instrukcija od strane osobe iz prve familije u igri, napravio po dva naloga za "main" i "twink".
Zbog toga sam dobio prvi ban i priznajem da je to bio moj propust za koji preuzimam punu odgovornost.

Nakon isteka tog bana koristio sam samo "main" nalog po uputstvima koje sam dobio od admina.
Sve je funkcionisalo kako treba, dok se nisam prijavio za administratorsku poziciju kada sam uredno koristio "main" nalog za prijavu.
Međutim ponovo sam dobio ban sa razlogom "multi", i smatram da je mozda doslo do nesporazuma ili da admin koji je dodelio ban nije bio u potpunosti upoznat sa prethodnom situacijom.

Da bih pokazao svoju iskrenost i spremnost na saradnju slazem se da budu obrisani svi moji dodatni nalozi na forumu osim "main" naloga kako se ovakvi nesporazumi ne bi ponavljali.
Nikada mi nije bila namera da prevarim nekoga ili na bilo koji nacin obmanem Administraciju.

Ovim putem vas molim za razumevanje i pruzanje prilike da nastavim kao aktivan clan sa svojim "main" nalogom.

Zahvaljujem se na razmatranju mog zahteva hvala puno.

S postovanjem.
[THEbest]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom