Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49376
Players nickname
Maradona Fjuri
Administrators nickname
Toma Kalasnjikov
Date
Nov 12, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/863121/#post-3035230

kostajaksic

Player
Player
Pozdrav,
Pre svega da napomenem na mom snimku se nesto zbugao zvuk ali se na njegovom snimku vidi da sam brojao.
Zamolio bih da opet razmislite o ovoj žalbi pošto sam ja brojao i mislio posto se vidi pre nego sto je otisao da me je jednom zgazio a drugi put zamalo pa sam mislio da ce da se zaleti i udari me.
I znam da pricam preko discorda ali šta da radim kada mi je dosadno (pokusao sam da se defam ali mi hotkey nije radio)
Link mog snimka:

Hvala na čitanju srdačno Maradona Fjuri!!

Kostajaksic123

Player
Player
Pozdrav,
Pre svega da napomenem na mom snimku se nesto zbugao zvuk ali se na njegovom snimku vidi da sam brojao.
Zamolio bih da opet razmislite o ovoj žalbi pošto sam ja brojao i mislio posto se vidi pre nego sto je otisao da me je jednom zgazio a drugi put zamalo pa sam mislio da ce da se zaleti i udari me.
I znam da pricam preko discorda ali šta da radim kada mi je dosadno (pokusao sam da se defam ali mi hotkey nije radio)
Link mog snimka:

Hvala na čitanju srdačno Maradona Fjuri!!
I nadam se da ćete mi skinuti posto želim da se vratim u NG i da nastavim da se zezam sa drugarima u organizacijama

Status
Not open for further replies.
Top Bottom