Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13026
Players nickname
Stefan_Carevic
Suspect ID
27659
Date of violation
Nov 13, 2024
Time of violation
1:44:48:03
Proofs
https://streamable.com/26kjay

Stefan Carevic

Player
Player

FearRP | 27659​

Dok sam pregledavao stvari po gepecima od svojih vozila naleteo je jedan "Stranac" krenuo da skace oko mene i cak posle nekoliko usmenih opomena te zapretivanja oruzijem.Kasnije isti taj dolazi do mene i koristi bug i spawna auto na isto mesto gde je bilo parkirano i moje vozilo.Posle toga kao sto se i vidi na videu uperio sam pusku u njega u nameri da se odalji od mene ali on je stavio FIB pancir na sebe i balaclavu i izvadio Tazer i pogodio me istim. Kad sam video da krece da vadi tazer odma sam krenuo da pucam refleksno po njemu. Pogodio me je Tazerom dok sam drzao pusku na njegovoj glavi u tom momentu kad sam pao na pod zbog pogodka Tazera u moju glavu.Odlucio sam da objavim ovo na vas forum nadam se da ce dete koje ne zna da postuje pravila u igrici dobiti svoju kaznu.

Last edited:

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Pre nego sto pocnem pregledavati zalbu ispravite njen naslov
Npr ( ID | Prekrseno pravilo )
Rok 12 h​

Luka Rain ♢

Player
Player
Dok sam pregledavao stvari po gepecima od svojih vozila naleteo je jedan "Stranac" krenuo da skace oko mene i cak posle nekoliko usmenih opomena te zapretivanja oruzijem.Kasnije isti taj dolazi do mene i koristi bug i spawna auto na isto mesto gde je bilo parkirano i moje vozilo.Posle toga kao sto se i vidi na videu uperio sam pusku u njega u nameri da se odalji od mene ali on je stavio FIB pancir na sebe i balaclavu i izvadio Tazer i pogodio me istim. Kad sam video da krece da vadi tazer odma sam krenuo da pucam refleksno po njemu. Pogodio me je Tazerom dok sam drzao pusku na njegovoj glavi u tom momentu kad sam pao na pod zbog pogodka Tazera u moju glavu.Odlucio sam da objavim ovo na vas forum nadam se da ce dete koje ne zna da postuje pravila u igrici dobiti svoju kaznu.
Stavi naslov Fear rp|27659 ali brate i ti si ovde prekrsio G.P 6.15 posto si ga pucao bez brojanja

Stefan Carevic

Player
Player
Stavi naslov Fear rp|27659 ali brate i ti si ovde prekrsio G.P 6.15 posto si ga pucao bez brojanja
Da ali pojenta je sto sam ja njemu mozda 2minuta pretoga govorio sve vreme da se odmakne od mene predio itd i on nastavlja da skace oko mene i da me udara nije uredu da to radi.

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaz odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
ID:13026 ce dobiti kaznu za P.Z.Z 1.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom