awsd
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Samo tako i treba kacite ga slobodno ce se nauci pameti.Poštovana administracijo dotični gospodin sa ID:55778 previše krši pravila na ovom projektu
Molim da se ovaj dotični gospodin kazni za konstantno krsenje pravilaApproved - mass rule break|55778,61478,51857
51857 mga u 4:52 13163,65076 samo bejtaju svo vreme prekrisli su g.p.6.15 ,mk,bejatli su svo veme i mgali odredjeni ja sam za OVU situaciju dobio 6.15 i imam zalbu na admina uzmite o u obzirgta5grand.com
Slazem se samo provocira a kad treba doc pokazat to ne pojavi seSamo tako i treba kacite ga slobodno ce se nauci pameti.
Neznam koji problem imas ako je neko 65k idDruze pun kurac vas gebg 65 K id teraj te se u kurac jebo vas
Pusti ga da ne kacim sad slike od dm sta mi pise lik sam ce se sramoti i onako vidis da nije dokazan samo da prodje malo vremena vise pa cemo da sredimo i to...Neznam koji problem imas ako je neko 65k id
Ma brate glumi nesto tu mi ih rejdamo i ne dode jbgPusti ga da ne kacim sad slike od dm sta mi pise lik sam ce se sramoti i onako vidis da nije dokazan samo da prodje malo vremena vise pa cemo da sredimo i to...
Sta te brigaAhahhahahaha koji si fam
Pa ajde opasniSta te briga
Pa ajde opasni