Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54338
Players nickname
Farko Panich
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 15, 2024
Time
12:42
Proofs
https://gta5grand.com/new/

Farcos Panter

Player
Player
Poštovani Mujo Simba,

Ovim putem želim da se izvinim i izrazim duboko kajanje zbog prekršaja koji sam napravio pre godinu dana. Moj ID na serveru je 54338. Dobio sam blacklistu zbog zloupotrebe baga u lutriji, gde sam dva dana zaredom kupovao tikete za 5000$ i ostvarivao nepravednu prednost. Već drugog dana, čim sam bio otkriven, dobio sam blacklistu.

Želim da naglasim da nisam bio jedini koji je to radio u tom trenutku; mnogi igrači su takođe koristili isti bag. Ipak, to ne umanjuje moju odgovornost, i svestan sam greške koju sam napravio. Tokom protekle godine imao sam vremena da razmislim o svemu i shvatim koliko mi nedostaje Grand RP i zajednica koju ste izgradili.

Molim vas da mi pružite još jednu šansu. Obećavam da ću se u budućnosti striktno pridržavati svih pravila i doprineti serveru na pozitivan način. Svestan sam koliko je važno održavati fer igru, i nikada više neću dozvoliti sebi da prekršim pravila.

U potpunosti prihvatam vašu odluku, kakva god ona bila, i unapred vam zahvaljujem što ste odvojili vreme da pročitate moj apel.

S poštovanjem,
Farko Panich

Farcos Panter

Player
Player
Želeo bih da napomenem da su svi ostali igrači, osim mene, dobili unban, dok ja nisam. Nisam siguran zašto je to slučaj, ali bih voleo da razumem razlog. Spreman sam da prihvatim bilo kakve uslove, uključujući i money wipe ili bilo šta drugo što odlučite. Na kraju, vaša je odluka i potpuno je poštujem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom