Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Amigos
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 15, 2024
Time
00 00
Proofs
https://imgur.com/IVHoPDC

Jefta666

Player
Player
Postovani admini,Abraham i Mujo,znam da sam pogrijesio i sta sam napravio nisam to trebao,nisam nikome prijetio niti bilo sta,htjeo sam Facebook od Miki Ulemek jer mi nije odgovarao na Diskord,poslje se javio i pitao sam ga zbog cega sam dobio ban na 7 dana ali to je manje bitno,svaki dan igram i aktivan sam igrac,volio bi dobit unban,previse sam bio zivcan sinoc jer kad god netko radi NONRP saljem upise nikad ali nikad nitko ne odgovara jave se za doslovno 20 minuta,ali naravno kad su u pitanju prijatelji od ADMINA odmah se kazna dobije,dosao je Miki kod mene u demorgan i pitao sam ga kako to da uvjek kad ga prijatelji zovu dode istu sekundu i kazne se ti igraci? Dali mi netko moze objasnit? Nemam protiv nikog nista,samo bi volio nastavit igrat sa svojim prijateljima u svom najdrazem FAMu eto.. Pogrijesio sam i izvinjavam se ..
Molio bih za jos jednu sansu ...

srdic

Player
Player
Upravo tako, pogresio je i sam priznaje. Za admine stvarno i jeste tako zato sto ako ih neko zove koga znaju odmah dodju i obicno stanu na njihovu stranu. I rekao je takodje da Admini odgovaraju posle 20 minuta, to i jeste istina. Trebali bi mu pruziti jos jednu sansu zato mislim da nije slao Adminima poruke zbog neces za sta je on kriv.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom