Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8945
Players nickname
Hujdura_Hujdurpasic
Suspect ID
22478
Date of violation
Nov 14, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/

HujduraHujdurpasic

Player
Player
18.6 id 22478 je prodao marku novkovicu sokaru za 1m
u narednih par dana pratite detaljno logove kako ne bi prebacio nekome nesto! Kupovao je i pare za rl ali polako i to ce se saznati kupio je 50m!

Marko Novkovic

Player
Player
Glusac sto si napravio novi acc na forumu da bi kacio ljude neka administracija pregleda zalbu i neka banuje forum nalog od ovog sto je napravio 8.11.24 samo da bi kacio ljude xD

glsc

Player
Player
Glusac sto si napravio novi acc na forumu da bi kacio ljude neka administracija pregleda zalbu i neka banuje forum nalog od ovog sto je napravio 8.11.24 samo da bi kacio ljude xD
Glup si kako kurac sto bi napravio novi forum i kacio samog sebe ja sam povukao sve zalbe jer ste svi krenuli da mi placete u dm a ovo je neki lik skinuo sve zalbe

Marko Novkovic

Player
Player
ahhahahah ko ti place jado jadni posalji svima ovde da vide kako ti ja placem... bole me kurac za ban samo si mi smenan i malo poremecen al ti ide tako od mali nogu. Svakako ce izaci na povrsinu i odakle tebi pare posto nije moguce da za mesec dana ti nosis na sebi dosta vredne stvari. Svakak ovo je moja zadnja poruka na ovo kacenje ponosi se svojom gluposcu 😘😘

glsc

Player
Player
ahhahahah ko ti place jado jadni posalji svima ovde da vide kako ti ja placem... bole me kurac za ban samo si mi smenan i malo poremecen al ti ide tako od mali nogu. Svakako ce izaci na povrsinu i odakle tebi pare posto nije moguce da za mesec dana ti nosis na sebi dosta vredne stvari. Svakak ovo je moja zadnja poruka na ovo kacenje ponosi se svojom gluposcu 😘😘
Nisam rekao za tebe nego za ostale koje sam kacio a da te bole kurac za ban ne bi pisao ovde a ja jesam kupio preko 500m za rl ja to priznajem i boli me kurac

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 22478 dobiti ce kaznu za G.P 1.7
ID 48962 dobiti ce kaznu za G.P 1.7​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom