sve u pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brojano ti je. Ja bi ovom igracu dao Fear Rp za ovo sto je uradiosve u pov-u
di je udjet i brojite 5 4 i pucateBrojano ti je. Ja bi ovom igracu dao Fear Rp za ovo sto je uradio
Jeste brojano mu je 5 4 3 2 i pucanoBrojano ti je. Ja bi ovom igracu dao Fear Rp za ovo sto je uradio
Al druze lik udje pored nas 3 sa puskama to ti je fear rpJeste brojano mu je 5 4 3 2 i pucano
Time krsite G.P 6.15
lepo stoji da je potrebno izdati razlog i odbrojati 5 sec. Pre pucanja
forum warrioru plaki plakiAl druze lik udje pored nas 3 sa puskama to ti je fear rp
Ti možeš da plačeš jer bi te ispuco easyforum warrioru plaki plaki
Jao molim Te prestani da pises ja sam Te ubio da rev i bez pancira aa ti si imao pancir i kratku sotku nemas ruke 65k Id siTi možeš da plačeš jer bi te ispuco easy
Pa vidi lagano je tako kad svi pucate iza ćoška sa 500m mogo bi i ja al eto nećuJao molim Te prestani da pises ja sam Te ubio da rev i bez pancira aa ti si imao pancir i kratku sotku nemas ruke 65k Id si
Ja sam ti Bio u dvoristu Kad smo se pucali 4vs1 ja sam sam Bio aa vas je bilo 4 ja nisam ko ti da se zastekas iza zida ili Auta sa Q pick gledam ti Videoe na yt i Bas vidim kako se ti ne stekas sotka gang ste 65k IdPa vidi lagano je tako kad svi pucate iza ćoška sa 500m mogo bi i ja al eto neću
I ti kidara gang. Glumiš mafiju a nisi.Ja sam ti Bio u dvoristu Kad smo se pucali 4vs1 ja sam sam Bio aa vas je bilo 4 ja nisam ko ti da se zastekas iza zida ili Auta da Q pick gledam ti Videoe na yt i Bas vidim kako se ti ne stekas sotka gang ste 65k Id
I ti kidara gang. Glumiš mafiju a nisi.
Dozite vas 10 na mene samu u gehto ili Arena ima da vas okacim na yt da vide svi kako nemate ruke bolje arena jer tamo nema kratke sotke i panciraI ti kidara gang. Glumiš mafiju a nisi.
Kad kupiš ti ruke javise i ne smaraj više.Dozite vas 10 na mene samu u gehto ili Arena ima da vas okacim na yt da vide svi kako nemate ruke bolje arena jer tamo nema kratke sotke i pancira