Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58425
Players nickname
Keno FlinkenHand
Suspect ID
22478
Date of violation
Nov 15, 2024
Time of violation
20 : 39
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Hjxlg7DkA5E

glsc

Player
Player
jel ti se i majka ovako prodaje za pare smradino mala 3 retarda se nasla i namestate banove dabogda vam se 100 puta gore vratilo radi ovoga ne verovatno koliko ste jadni
Marko sve ti se tvoje zlo obilo o glavu sad ga pusi na black listi vracam se posle 2 godine i zaticem te da imas 18k na igrici i da si postao postao ovisan o ovoj igrici kazi ovde svima cija je ideja bila nase liste da banujemo sve ko mi je rekao da zapisujem za denisa i bokija i nenada i da cemo ih sve banovati mislio si da denis druka luki pa si rekao da ga kacim sa fake profila pickice malena napisi ovde lepo i priznaj svima,napisao si mi da kacim tonija za konstantno krsenje kad je dobio ban umalo te srcka nije uhvatila od srece.Mislio si da mozes da namestas druge a da tebe neko ne namesti zajebao si se onda.Sportski Pozdrav.Stay Tuned do nove ture.

Mare Mamic

Player
Player
Marko sve ti se tvoje zlo obilo o glavu sad ga pusi na black listi vracam se posle 2 godine i zaticem te da imas 18k na igrici i da si postao postao ovisan o ovoj igrici kazi ovde svima cija je ideja bila nase liste da banujemo sve ko mi je rekao da zapisujem za denisa i bokija i nenada i da cemo ih sve banovati mislio si da denis druka luki pa si rekao da ga kacim sa fake profila pickice malena napisi ovde lepo i priznaj svima,napisao si mi da kacim tonija za konstantno krsenje kad je dobio ban umalo te srcka nije uhvatila od srece.Mislio si da mozes da namestas druge a da tebe neko ne namesti zajebao si se onda.Sportski Pozdrav.Stay Tuned do nove ture.
bravo sve ti mrtvo jebem majku ti bolesnu jebem zato te niko i ne voli jer si bolesnik smestas svoje bolesne igre drugim ljudima nisi ti zdrav idi lecise bolesniku mali

Marko Low

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

Razlog: Zalba Povucena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom