Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64320
Players nickname
Don Aleks
Suspect ID
55778
Date of violation
Nov 15, 2024
Time of violation
21:15
Proofs
https://www.youtube.com/post/Ugkxd6XUvrsvZMNORhQswS7fkqgbtp9fIGJt

aleks.dos

Player
Player
Na linku mozete videti screenshot poruke u kojoj se vidi da igrac govori kako bi mi neko podmetnuo permu, a nedugo zatim na linku pored cete moci videti da me je kacio za G.P. 1.1 i G.P 1.4 iz razloga sto mu neki igraci ocigledno smetaju na grand rp-u. Molim da se ovakvo ponasanje sankcionise.

Pajser Lonely

Player
Player
Na linku mozete videti screenshot poruke u kojoj se vidi da igrac govori kako bi mi neko podmetnuo permu, a nedugo zatim na linku pored cete moci videti da me je kacio za G.P. 1.1 i G.P 1.4 iz razloga sto mu neki igraci ocigledno smetaju na grand rp-u. Molim da se ovakvo ponasanje sankcionise.
Niko te ne podmutnuti nego si glup ko kurac propali forum worior okacio sam te jer kacis neduzne ljude glup si ko 3 kurcine kacis ljude bez razloga prekrsis 15 pravila
Koje pravilo je to sto sam okacen?
Smetaju mi forum worior i ti
Glup si ko kurac 63K geng izbrisi igricu.Hvala unapred
Samo da ne okacis Muju ponovo ahahah

Last edited:

aleks.dos

Player
Player
Niko te ne podmutnuti nego si glup ko kurac propali forum worior okacio sam te jer kacis neduzne ljude glup si ko 3 kurcine kacis ljude bez razloga prekrsis 15 pravila
Koje pravilo je to sto sam okacen?
Smetaju mi forum worior i ti
Glup si ko kurac 63K geng izbrisi igricu.Hvala unapred
Samo da ne okacis Muju ponovo ahahah
Prvo nisam ga kačio na forum jer što bi ga kačio na forum, a i preporučio bi ti da malo poboljšaš svoj rečnik.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom