Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53545
Players nickname
Milos Blek
Suspect ID
Gov , Lspd 65874
Date of violation
Nov 16, 2024
Time of violation
13:31
Proofs
https://youtu.be/mVBqk2jbW1w

Senticmilos45

Player
Player
Poceo sam da radim u Pd odma nakon par minuta me je pozvao Nikola Armani i dao mi je otkaz. Dosije mi je cist (jer sam menjao identitet pre nekoliko dana) i nemam blek listu... Na pitanje zasto rekao mi je da je tako Gov rekao ... Ako je neko ljubomoran na nekoga ili ga ne gotivi ne moze na ovakav nacin to pokazivati . Totalno rusenje RP.
Nemanja Zaicev mi je rekao da ovu situaciju okacim na forum i da se osoba ili osobe iz gova kazne... kao i organizacija.. Ja kao i svi ostali igraci grandu imam pravo da radim u organizacije tako da je ovo STROGO krsenje pravila.

Popke Popadic

Player
Player
Poceo sam da radim u Pd odma nakon par minuta me je pozvao Nikola Armani i dao mi je otkaz. Dosije mi je cist (jer sam menjao identitet pre nekoliko dana) i nemam blek listu... Na pitanje zasto rekao mi je da je tako Gov rekao ... Ako je neko ljubomoran na nekoga ili ga ne gotivi ne moze na ovakav nacin to pokazivati . Totalno rusenje RP.
Nemanja Zaicev mi je rekao da ovu situaciju okacim na forum i da se osoba ili osobe iz gova kazne... kao i organizacija.. Ja kao i svi ostali igraci grandu imam pravo da radim u organizacije tako da je ovo STROGO krsenje pravila.
Pitam se bas sto bi tebi neko dao BL , hmmm bas se pitam evo nmg da skontam zasto...

Senticmilos45

Player
Player
Pitam se bas sto bi tebi neko dao BL , hmmm bas se pitam evo nmg da skontam zasto...
Glupaku glupi sta je bilo pre 300 god se ne gleda , imao sam nelegalno oruzje odavno . To je proslo promenjen identitet i sve ali naravno sve otislo u k

Popke Popadic

Player
Player
Glupaku glupi sta je bilo pre 300 god se ne gleda , imao sam nelegalno oruzje odavno . To je proslo promenjen identitet i sve ali naravno sve otislo u k
HHAHAHAHA jbg ljudi nece da im bude glup lik koji je namestio fibu dva warna za pzd 5.11 al jbg sam si sebe sjebao kad nemas 100 grama mozga

Last edited:

Senticmilos45

Player
Player
Samo jos da dodam , tyson(52773)(zamenik) me ubacio u PD i posle par minuta je naredio Nikoli Armanii-u(65874) da me izbaci bez RP razloga... Sve informacije mozete proveriti u logove ubacen sam oko 13:20 izbacen posle par min... Nadam se da ce se ova nepravda zavrsiti.

Refko Navaro

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 65874 dobit će kaznu za PG
( Pretrazio si lice bez da je digao ruke)

Sto se tice korupcije LSPD rekao im GOV ili ne ima puno pravo da uz naredbu od lidera LSPDa odpusti bilo koga.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom