Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban appeal G.P 1.7 | Nemanja Zajcev

Your ID
54484
Players nickname
Denis Anderson
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Nov 15, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/ytlFIqn

Denis Anderson

Player
Player
Poštovani tim GrandRP-a,

Želim vam se obratiti vezano za moj ban zbog kršenja pravila G.P. 1.7 - vezanog za prijenos imovine iznad dopuštenog dnevnog limita od 5.000.000 $. Prije svega, želim naglasiti da mi je izuzetno žao zbog mog postupka i da nisam imao namjeru kršiti pravila servera.

Razumijem da su pravila postavljena kako bi se osiguralo pošteno i balansirano iskustvo za sve igrače, i potpuno ih podržavam. Kajem se zbog prekršaja i uvjeravam vas da sam dodatno proučio pravila kako bih izbjegao slične situacije u budućnosti.

Svjestan sam ozbiljnosti prekršaja i spreman sam prihvatiti MoneyWipe koji bi pomogao vratiti balans u igru i dokazati moju posvećenost pravilima.

Molim vas da razmotrite ovu žalbu i pružite mi šansu da se vratim na server kao odgovoran član zajednice.

Unaprijed zahvaljujem na vašem vremenu i razumijevanju.

S poštovanjem,

Denis

dragandjokovicsupermen

Player
Player
Ako pozdrzavas pravila sto si onda pokupio vredne stvari sa pijace u dogovoru sa bleklistanim igracem Lukom DarkFlow koji je psovao Abrahamu majku? Sportski Pozdrav.

Top Bottom