Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban Appeal G.P. 1.7 I Mujo Simba

Your ID
38307
Players nickname
Kristijan Zec
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 16, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Maria Majestic

Player
Player
Postovani, Mujo i Abrahame

Dobio sam ban 16.11 2024 za G.P 1.7, nisam igrac koji krsi pravila ali to je bio moj pocetak na serveru,nisam bio upucen u sva pravila i nesvesno sam ga prekrsio.

Od tada stekao sam mnogo iskustva o pravilima i kao Lider org i fama, takodje imam jako dragocen biznis i mnoge stvari koje ne bi voleo da izgubim zbog svog neznanja.

Jos jednom se izvinjavam sto sam prekrsio pravilo i molim za jos jednu sansu.

**Prisajem na MONEY WIPE**!

Hvala unapred!

Ovo pisem u ime druga jer mu je forum acc banovan. Kristijan Zec 38307

Pekmez

Player
Player
Postovani, Mujo i Abrahame

Dobio sam ban 16.11 2024 za G.P 1.7, nisam igrac koji krsi pravila ali to je bio moj pocetak na serveru,nisam bio upucen u sva pravila i nesvesno sam ga prekrsio.

Od tada stekao sam mnogo iskustva o pravilima i kao Lider org i fama, takodje imam jako dragocen biznis i mnoge stvari koje ne bi voleo da izgubim zbog svog neznanja.

Jos jednom se izvinjavam sto sam prekrsio pravilo i molim za jos jednu sansu.

**Prisajem na MONEY WIPE**!

Hvala unapred!

Ovo pisem u ime druga jer mu je forum acc banovan. Kristijan Zec 38307
Kako ja znam ovo ti je drugi ban za G.P 1.7 i mass rule breaker si poznat po krsenju tog pravila.

Molio bih administratora koji bude pregledavao ovu zalbu da ima to na umu prije donosenja odluke o unbanu.

Hvala.

Vuk Rudiger

Player
Player
Kako ja znam ovo ti je drugi ban za G.P 1.7 i mass rule breaker si poznat po krsenju tog pravila.

Molio bih administratora koji bude pregledavao ovu zalbu da ima to na umu prije donosenja odluke o unbanu.

Hvala.
Molio bih da se ne sire lazne informacije. Od kad ga znam momak nije prekrsio pravila.

Maria Majestic

Player
Player

Hvala.
Sve sto si postirao ti odbijeno, ne moramo nista visa da pricamo :D

Tony Luxury

Player
Player

Hvala.
Coby stvarno jos uvik imas volje iako si dobio Project Blacklistu ?

Top Bottom