Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal Vredjanje projekta I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12855
Players nickname
Andrej Wbear
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Nov 17, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/jAnqEoc

Andrej Wbear

🪄
Player
Dobro vece postovana administracijo, dobio sam ban za "vredjanje projekta " , mislim da nisam zasluzio ban posto ni u jednom trenutku nisam nista lose rekao za projekat i ni u jednom trenutku nisam rekao da je projekat los ili da mi se ne svidja. Spomenuo sam da je roleplay u ghetu dosta manje zastupljen nego u state i naveo sam dosta stavki kako to moze da se popravi, nisam dao nikakvu zalbu nego sam napisao sugestiju na GRP Discordu. U mojoj sugestiji ko nije procitao napisao sam da je roleplay u ghetu dosta manje uspesan nego rp u state i da bih voleo da se napravi neki balans da bude malo dinamicnije oko talackih i ostalih crime-state dogadjaja. Naveo sam kako bi trebalo da se u normu za gang doda vise dogadjaja i vise desavanja, spomenuo sam kako bi bilo lepo da i crime ima bar blizu jednako brza vozila kao state, ni u jednom trenutku nisam rekao da je bio koji segmet servera los samo sam rekao koji je bolji od kog. Stojim iza svojih reci i mislim idalje da moze da se promeni stanje u crimu i zato postoji kanal sugestije na GRP Discordu u kom svaki igrac moze da doprinese razvoju servera i da pomogne da se nesto promeni. To bi bilo to od mene sto imam da kazem, samo sam dao sugestiju kako nesto moze da se promeni nisam nikoga vredjao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom