Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review G.P 1.8 Familija The Grinders

Your ID
50661
Players nickname
stefan_amigos
Suspect ID
29810 + 11079 +59287
Date of violation
Nov 17, 2024
Time of violation
20:15
Proofs
https://youtu.be/DiK_Cn53GN8

stefan_cash

Player
Player
Postovana administracijo,svaki dan me maltretiraju,kao sta vidite na POVu,robaju me usred grada uzimaju mi novce i sve na NONRP nacin,mislim da je krajnje vreme da se kazni ova Familija jer ovo nije jedini put da ovo rade,nemogu trpit vise psihicko maltretiranje svaki dan od pojedinih ljudi iz te familije,molim vas da se najstroze kazne pojedini i navedena Familija.. Hvala na izgubljenom vremenu. Pogledajte jako dobro,znam da sam i ja negde napravio MG ali molim vas da pogledate njihove greske sta rade stalno NONRP

Last edited:

Popee

Player
Player
Administracijo zahtevao bi da senior pregleda zalbu i da se dostavi duze pov gde on bezi iz Offical Red Zone i da ukazi u Unoffical Red Zone sve je to geto. Vesspuci canals.

Jefta666

Player
Player
HAHAHHAHAH kakav duzi POV kralju,zar ne vidis da covjeka ROBAJU U GRADU ???? Jasno se vidi u POVu kako mu krade 50k tj roba ga usred grada veliki RPeri!
Treba se kaznit doticna FAMilija jer im ovo nije prvi put,
DOSTA JE VISE NONRPA!

Popee

Player
Player
HAHAHHAHAH kakav duzi POV kralju,zar ne vidis da covjeka ROBAJU U GRADU ???? Jasno se vidi u POVu kako mu krade 50k tj roba ga usred grada veliki RPeri!
Treba se kaznit doticna FAMilija jer im ovo nije prvi put,
DOSTA JE VISE NONRPA!
Duzi pov nek se zahteva i Vespuci canalas je Unoffical red zone nauci pravila i zone i onda dodji na forum pa se pravi pametan.U povu se ne vidi doboljno pov treba biti od pocetka situacije zato sto je pobegao iz offical geta a to ce se videti kada dostavi duzi pov

Milos Obilic.4

Player
Player
Postovana administracijo,svaki dan me maltretiraju,kao sta vidite na POVu,robaju me usred grada uzimaju mi novce i sve na NONRP nacin,mislim da je krajnje vreme da se kazni ova Familija jer ovo nije jedini put da ovo rade,nemogu trpit vise psihicko maltretiranje svaki dan od pojedinih ljudi iz te familije,molim vas da se najstroze kazne pojedini i navedena Familija.. Hvala na izgubljenom vremenu. Pogledajte jako dobro,znam da sam i ja negde napravio MG ali molim vas da pogledate njihove greske sta rade stalno NONRP
Jel realno da te grindersi tepaju druze.Aj saberi se malo i skupi ruke pls

Top Bottom