I am banned for very long time i am really sorry from heart to administrators Mujo Simba and Abraham Elkhabib for insulting i was mad i was younger 2 years i dint know nothing i was 14 yr old now i am 17 now i dont insult anymore ever i just want second chance to play on this server grand rp gta 5 is my favorite game please give me second chance. (when you are younger you dont know what you are doing and then you feel sorry when your older) Good evening to administrators.
Banan sam na jako dugo vrijeme stvarno se ispričavam od srca administratorima Mujo Simba i Abraham Elkhabib za vrijeđanje bio sam ljut bio sam mlađi 2 godine nisam ništa znao imao sam 14 godina sad imam 17 sad više ne vrijeđam nikad samo želim drugu priliku za igranje na ovom serveru grand rp gta 5 je moja omiljena igra, dajte mi drugu priliku. (kao dijete niko nezna sta radi i da ce mu kasnije biti zao kad postane stariji.) Ugodnu vecer zelim administratorima
Banan sam na jako dugo vrijeme stvarno se ispričavam od srca administratorima Mujo Simba i Abraham Elkhabib za vrijeđanje bio sam ljut bio sam mlađi 2 godine nisam ništa znao imao sam 14 godina sad imam 17 sad više ne vrijeđam nikad samo želim drugu priliku za igranje na ovom serveru grand rp gta 5 je moja omiljena igra, dajte mi drugu priliku. (kao dijete niko nezna sta radi i da ce mu kasnije biti zao kad postane stariji.) Ugodnu vecer zelim administratorima