Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review FailRP / NonRP / FiB / FAM The Grinders

Your ID
67106
Players nickname
Filipos Amigos
Suspect ID
57597
Date of violation
Nov 18, 2024
Time of violation
20 20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=jsjncr0UDX0

Jefta666

Player
Player
Ovako Administracijo moja.. Molio bih da ovo pregleda neki veci ADMIN ako je ikako moguce..
Dosli smo do Familije The Grinders u kradju panela,
njihov Jaki Soprano ID 57597 i par njegovih clanova je bilo tamo naravno svi naoruzani jer su malo prije toga dosli opet do nase kuce i ubili nas sve redom,nazalost nisam uspio snimit ali imam jedan isjecak sta sam uspio..
ID 47550
ID 47550 radi GP 6.15 i MK
Naravno nismo nigdje blizu kuce niti u kuci imali panele dosli su sa namjerom provocirat kao i danima vec sta rade a nitko ne reagira..
Dosli smo u kradju panela,doticni Jaki Soprano ID 57597 govori svojim ljudima naoruzanim da udju u kucu jer je ON zvao svoje FiBovce koji nisu vjerovatno korupirani ali oni su svi dosli zbog NAS,Jaki Soprano stoji sa kratkom shotkom njega naravno nisu ni pogledali vec su sve moje ljude priveli i naravno pucali GP 6.15 gdje mozete vidjet na 2:01 kako FiBovac ID 40146 puca bez brojanja na sve sudionike kradje panela.
na 2:25 vidimo FiBovca kako radi PG prica sa puskom na radio,ID FiBovca je 10578
Molio Bih da malo veci ADMINI ovo pogledaju jer je dosta vise NONRPa... S Postovanjem !

Last edited:

ALEXX OTASEVIC

Player
Player
E da vam ja kezem lepo naj vece picke ste jer kacite a ovamo dolazite i odma ubijate sa krova daj ne seri te vise da vam nebi bio 24h na kuci da nemoze niko da izadje ni udje pa znas sta cu vam raditi (NARAVNO SVE ING)

ALEXX OTASEVIC

Player
Player
DOSLI STE U KRADJU PANELA JER NEMATE ZA LEBA I MORATE DA KRADETE I DA ZOVETE OSTALE FAMILIJE DA VAM POMAZU JER STE U SAVEZU A OVAMO NEMATE RUKE DAJ CUTI BRE MENE BI BILO SRAMOTA

Jakii GG

Player
Player
MOLIM DA SE JAKI SOPRANO NE SPOMINJE AKO GA NEMA NA DOKAZIMA DA JE NESTO NAPRAVIO, NAMJERIO SE COVJEK NA MENE I SMARA JER JE ON TAJ KOJI KRSI RP STALNO I SVALJUJE SVE NA MENE.
A DA NE SPOMINJEM ZBOG CEGA JE NA MAIN NALOGU BANAN I ISTU STVAR RADI I SADA SA TWINK NALOGA ZA STO ISTO IMAM DOKAZ.
AKO KRENEM SVE KLIPATI I OBJAVLJIVATI IMAT CU POLA DANA POSLA PA MI SE NEDA.
SMJESNO JE KOLIKO NETKO MOZE BITI NESPOSOBAN ZA RP IGRU PA REZE VIDEJE NA KOJIMA MENE NI NEMA, A ON ME KRIVI ZA NEKE IZMISLJOTINE.
MOLIM ADMINE DA SE AKO JE IKAKO MOGUCE I SA TIME POZABAVE.
UNAPRIJED HVALA,
JAKII SOPRANOO.

Jefta666

Player
Player
MOLIM DA SE JAKI SOPRANO NE SPOMINJE AKO GA NEMA NA DOKAZIMA DA JE NESTO NAPRAVIO, NAMJERIO SE COVJEK NA MENE I SMARA JER JE ON TAJ KOJI KRSI RP STALNO I SVALJUJE SVE NA MENE.
A DA NE SPOMINJEM ZBOG CEGA JE NA MAIN NALOGU BANAN I ISTU STVAR RADI I SADA SA TWINK NALOGA ZA STO ISTO IMAM DOKAZ.
AKO KRENEM SVE KLIPATI I OBJAVLJIVATI IMAT CU POLA DANA POSLA PA MI SE NEDA.
SMJESNO JE KOLIKO NETKO MOZE BITI NESPOSOBAN ZA RP IGRU PA REZE VIDEJE NA KOJIMA MENE NI NEMA, A ON ME KRIVI ZA NEKE IZMISLJOTINE.
MOLIM ADMINE DA SE AKO JE IKAKO MOGUCE I SA TIME POZABAVE.
UNAPRIJED HVALA,
JAKII SOPRANOO.
Pogledaj glavni video, nista nije rezano ja niti neznam rezat videa tako da neka visa sila odluci kako si nazvao FiBovce svoje prijatelje itd.. A ako imas dokaze da krsim neka navedena pravila slobodno postavi, a za okrivljavanje isto mislim da bis trebao bit kaznjen.. Uzivaj

Hrgi

Player
Player
Ko god bude pregledavo neka uzme u obzir da doticni baita i da mu je sav forum nalog kacenje jedne te jedne familije... Osim toga mg-a... A dalje sto ulazi na krov de je 7 naoruzanih lica, reci cemo da su njegovi neki poznanici ispod tih svih maski pa nije FearRP...

Nikola Dunjic

Player
Player
Prvo dva puta radiš MG (prepoznaješ Jakija i Belog putem ID-a)
Radiš Bait ( ulaziš u dvorište i proveravaš panele, na f12 povećavaš radijus zvuka kako bi Jaki čuo da "večeras uzimate panele")
Rp2win u pokušaju ( da vidiš jel ti pasoš u gaćama, pasoš svako ima kod sebe u bilo kom datom trenutku)
Što se tiče druga sva videa,
Oni nisu snimani iz kontinuiteta kao što se može i primetiti. Početak prvog videa nije lepo definisan početkom situacije kao što bi trebalo i samim tim nije validan.
Osim toga ni naslov nisi sposoban da urediš.

Na žalost svih ovde prisutnih ti nećeš razumeti moju konstruktivnu kritiku i ja bih ti preporučio da se oko njenog tumačenja posavetuješ sa bilo kojom odraslom osobom u svom okruženju.

Top Bottom