Vaลกe ime IRL:Leonardo
1.Vaลกe godine:14
2.Vremenska zona: GMT+1
3.Prosjek online po danu: 3-8h
4.Vaลก discord: Leonardocro
5.Vaลกe ingame ime: Leonardo Escobar
6.Vaลก ID: 56813
Dodatne informacije
1.Lider za..... Bloods Street Gang
2.Zaลกto ลพelite biti Lider ove specifiฤne organizacije? (Navedite tri razloga uz objaลกnjenje)
1.Moja najdraลพa crime organizacija Bloods Street Gang je zato jer sam tamo prvi put bio HC u gengovima i sviฤao mi se najviลกe voฤenje akcija.
2.Imam sastavljen HC tim koji je veoma iskusan u voฤenjem akcija i mislim da bismo radili savrลกen posao na talaฤkama i drugim raznim akcijama,i uz iskustvo ja i moj tim sastavljamo veoma dobre i promiลกljene talaฤke da nitko ne padne.
3.Aktivno bismo ฤistili Gheto i davali bonuse i rankove po zaslugama a ne preko veze da na primjer imamo 100 ljudi i 78 ljudi su 11 rank.
1.Vaลก savet za poboljลกanje RolePlay-a u organizaciji
1.Ljudstvo na tajnim radnjama, podmornici, FZ Raidu, 24/7 prodavnici , Gun shopu ili talaฤkama bi bilo vrlo poveฤano da ne dolazimoo s 7 ljudi
2.Rankove nebi dobivali preko veze nego preko zaslugama.
3.ฤesto bismo radili talaฤke i iลกli na akcije kao ลกta sam rekao gore.
4. Svako bi dobio bonus po zasluzi.
5. Radili bismo saveze s nekom bandom ili porodicom da podignemo Rp-a u Ghetu i na talaฤkama.
6.Svi ฤlanovi bi morali poznavati osnovne pravila grada da bi se mogli pridruลพit Blood Street Gangu
Sretno svim ostalim kandidatima
1.Vaลกe godine:14
2.Vremenska zona: GMT+1
3.Prosjek online po danu: 3-8h
4.Vaลก discord: Leonardocro
5.Vaลกe ingame ime: Leonardo Escobar
6.Vaลก ID: 56813
Dodatne informacije
1.Lider za..... Bloods Street Gang
2.Zaลกto ลพelite biti Lider ove specifiฤne organizacije? (Navedite tri razloga uz objaลกnjenje)
1.Moja najdraลพa crime organizacija Bloods Street Gang je zato jer sam tamo prvi put bio HC u gengovima i sviฤao mi se najviลกe voฤenje akcija.
2.Imam sastavljen HC tim koji je veoma iskusan u voฤenjem akcija i mislim da bismo radili savrลกen posao na talaฤkama i drugim raznim akcijama,i uz iskustvo ja i moj tim sastavljamo veoma dobre i promiลกljene talaฤke da nitko ne padne.
3.Aktivno bismo ฤistili Gheto i davali bonuse i rankove po zaslugama a ne preko veze da na primjer imamo 100 ljudi i 78 ljudi su 11 rank.
1.Vaลก savet za poboljลกanje RolePlay-a u organizaciji
1.Ljudstvo na tajnim radnjama, podmornici, FZ Raidu, 24/7 prodavnici , Gun shopu ili talaฤkama bi bilo vrlo poveฤano da ne dolazimoo s 7 ljudi
2.Rankove nebi dobivali preko veze nego preko zaslugama.
3.ฤesto bismo radili talaฤke i iลกli na akcije kao ลกta sam rekao gore.
4. Svako bi dobio bonus po zasluzi.
5. Radili bismo saveze s nekom bandom ili porodicom da podignemo Rp-a u Ghetu i na talaฤkama.
6.Svi ฤlanovi bi morali poznavati osnovne pravila grada da bi se mogli pridruลพit Blood Street Gangu
Sretno svim ostalim kandidatima