- Vaše ime IRL:Mirjana
- Vaše godine:18
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu:11+
- Vaš Discord:m1rjana
- Vaše ingame ime: Mimi Vip
- Vaš ID:45245
Zašto želite biti Liderica ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Imam jasnu viziju kako unaprijediti našu organizaciju i učiniti je najmoćnijom u gradu. Želim proširiti naše poslovanje na nove teritorije, diversificirati izvore prihoda i uspostaviti čvrste saveze s drugim utecajnim skupinama.
Kroz godine igranja na RP serverima, stekla sam bogato iskustvo u vođenju kriminalnih organizacija. Posedujem strateško razmišljanje, sposobnost donošenja teških odluka pod pritiskom i vještine pregovaranja koje su ključne za uspješnog vođu bande.
Kao strastvena ljubiteljica roleplaya, želim stvoriti duboku i uvjerljivu priču za našu bandu. Moj cilj je razviti složene odnose među članovima, kreirati intrigantne zaplete i sukobe s drugim frakcijama, te tako obogatiti cjelokupno RP iskustvo na serveru.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Uvođenje redovitih internih RP događaja poput sastanaka bande, rituala inicijacije novih članica i proslava uspješnih pljački. Ovo će produbiti odnose među igračicama i stvoriti više prilika za kvalitetan roleplay.
3.2 Poticanje razvoja individualnih priča i pozadina za svaku članicu bande. Ovo će dodati dubinu likovima i stvoriti više mogućnosti za međusobne interakcije i konflikte unutar organizacije.
3.3 Organiziranje zajedničkih misija s drugim bandama ili frakcijama na serveru. Ovo će proširiti našu RP mrežu i stvoriti zanimljive zaplete koji uključuju više igračica i grupa.