Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50342
Players nickname
Uros Falconee
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 22, 2024
Time
23:15
Proofs
https://youtu.be/5V7KzgKLEr0

uros crni

Player
Player
Postovani Mujo i ostali clanovi administracije,obracam vam se s iskrenim postovanjem i zeljom da podnesem molbu za unban na Vasem serveru. Moj ID na glavnom acc je 50342, a na twinku ID 50552 do sada sam banovan 2-3 puta zbog G.P 1.16 nakon self reportova sto je jedini prethodni prekrsaj u mom dosadasnjem iskustvu na serveru.

Razlog trenutnog bana je prekrsaj pravila G.P 1.1 koje znaci da se racun ne moze prenositi i djeliti.Ja upocetku nisam znao sta je to pravilo ali kada sam saznao shvatio sam u cemu sam pogresio.Naime 17.2.2024 sam bio kod brata od rodjaka i na njegovom pc smo skidali grand kako bi napravio acc i kako bi mogli zajedno igrati.Kada smo mu napravili acc usli smo u grad i tu sam ga malo upoznao sam gradom.Zamolio me je da se ulogujem na svoj acc i da mu pokazem moju imovinu sto sam i uradio,ali naime tu sam napravio i prekrsaj za koji nisam bio ni svestan i samim tim mi je krivo zbog toga jer nisam obracao paznju.

Gta grand-rp mi je predstavljao vazan dio svakodnevnice,ne samo kao priliku za uživanje u ulozi policajca ili kriminalca već i kao prostor u kojem sam dozivjeo nevjerojatna iskustva.
U znak svoje posvecenosti prema serveru, spreman sam prihvatiti dodatne uslove poput money wipe-a, kako bih pokazao odgovornost da postupim ispravno. Garantujem vam da se ovakve stvari nece vise dogadjati i da je ovo bila moja ne paznja(greska) i da sam shvatio u cemu sam pogresio.

Isto tako bih zelio reci da je moj dosadasnji doprinos serveru bio pozitivan, bez ozbiljnih prekrsaja osim navedenog, i nadam se da će i to biti uzeto u obzir pri razmatranju ove molbe.
Unaprijed zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili kako bi ste pregledali moju molbu. Nadam se Vašem razumijevanju i bilo kakvom znacima za UNBAN. U koliko su potrebni dodatni zahtevi,nemam nista protiv.Ja se nadam najboljem i neka mi je sa srecom.

S velikim poštovanjem,Uros Falconee.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom