Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Senna Swayze

ahhhhhh
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: UTC + 1
4. Prosjek online po danu: 4h do 12h
5. Vaš Discord: mythtd.
6. Vaše ingame ime: Senna Swayze
7. Vaš ID: 59725

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Sposobnost autoriteta: Osoba sam koja je u stanju da na jako prijatan i lep nacin ima odlican autoritet nad ljudima.
2.2 Razumevanje: Imam dosta razumevanja za nove clanove i clanove kojima je potrebna obuka te mi nebio bio problem (pored ljudi koji su zaduzeni) da sam drzim obuke i pojasnjavam sve sto nije jasno sto bih dovelo do najmanje moguce sanse za kaznu na organizaciju.
2.3 Aktivnost: Mislim da je aktivnost krucijalna za uspesan rad jedne organizacije i zadovoljnost clanova, moja aktivnost bih dosla kao jedan benefit u pracenju aktivnosti clanova organizacije i raspodeli bonusa.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Mnogobrojne vezbe i unutrasnje akcije su jako krucialne kako bih NG odrzao svoju aktivnost i zapravo bio na raspolaganju drugim drzavnim organizacijama posto bih se time privukao veliki broj clanova i nikad im ne bih bilo dosadno.
3.2 VP, Jedinica, PJVP, 63 P.B, PVO, itd… su samo neke od mnogbrojnih jedinica koje bih uveo svaka od njih bi imala unikatan i zanimljiv zadatak a takodje i koristan u svrhu roleplaya.
3.3 Uveo bih novi nacin za uvodjenje vojnog roka koji bih bio pristupacniji i pogodniji za clanove drugih organizacija….
3.5 Gradjanski RolePlay koji bih se zasnivao na tome da se gradjanima priblizi rad Nacionalne Garde kao i njihov sistem funkcionisanja kao i da se uvede malo zabave i neceg novog.
3.4 Rankovi:

1. Suspendovan
2. Vojink Obuka
3. Vojni Rok
4. Mladjii Vojnik
5. Vojnik
6. Stariji Vojnik
7. Zastavnik
8. Vojna Policija
9. 63. Padobranska B.
10. Pilot 63.
11. Jedinica