Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za National Guard | Kornja Gamferr | 55883

Rejected
Status
Not open for further replies.

Kornja Gamfer

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Zeljko
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu: 6 do 10 sati
5. Vaš Discord: _kornja_
6. Vaše ingame ime:Kornja Gamferr
7. Vaš ID: 55883

Dodatne informacije:

1. Lider za: National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Zelim postati lider zbog svog iskustva u ostalim drzavnim organizacijama mogo puta sam bio HC u svim drzavnim organizacijama i u NG-u.​

-Zelim da postanem lider jer oko sebe imam dobar tim ljudi koji ce biti samnom tu i vodicemo organizaciju na najbolji moguci nacin.​

-Zelim da postanem lider da bih svoje znace i vestine preneo na vojnike i spremio ih na najbolji moguci nacin.​

-Zelim da postanem lider da bih ljude unutar organizacie obucio za specijalne akcije i pokazao bi im kako se vode akcije ozbiljne.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Odlucio sam se na prijavu za NG najvise iz razloga sto su ubacene stavri poput kradje kamiona od strane bandi tako sto se obuku u uniformu NG-a.To poboljsava RP unutar NG-a.Ljudi na kapijama ce biti upuceni kako da postupaju u takvim situacijama niko nece moci da udje na kapiju NG-a dok ne preda legitimaciju cak on bio i kolega iz NG-a.Svakodnevno cemo sprovoditi akcije unutar baze tipa obuke za nove clanove unutar nase organizacije spremacemo se za talacke situacije simuliracemo upade u vojnu bazu i slicno.Pokusacemo da napravimo taktike na kapijama takve da banditi ne mogu da probuju kapije tako lako.Ljudi koji budu na kapijama ce biti nagradjivani na svaki sat koji provedu na kapiji jer mislim da je to dobar nacin da zadrzimo ljude u odbrani vojne baze.Potrudicemo se da ubacimo obavezni vojni rok u trajanju od 2 dana i bicemo u dogovoru sa ostalim organizacijama da ne zaposljavaju ljude bez vojne legitimacije.

Činovi:

30. General
29.Zamenik Generala (Vrhovna komanda)
28. General Pukovnik (Vrhovna komanda)
27. General Major (Vrhovna komanda)
26. Pukovnik (Vrhovna komanda)
25. Major (Vrhovna komanda)
24. Komadant jedinice (Vrhovna komanda)
23. Zamenik Komandata jedinice (Komanda)
22. V.B.S. Oficir (Vojnobezbednosna sluzba)
21. Kapetan I klase (Komanda)
20. Kapetan (Komanda)
19. Komandir Jedinice (Komanda)
18. Porucnik (Komanda)
17. Potporucnik (Komanda)
16. Pripadnik jedinice Kobre (specijalna jedinica)
15. Pripadnik Vojne Policije ( vojna policija)
14. Vojnik Ratnog Vazduhoplovstva(RV)
13. Zastavnik I klase (Podoficr)
12. Zastavnik (Podoficr)
11. Stariji vodnik I klase (Podoficr)
10. Stariji vodnik (Podoficr)
9. Vodnik I klase (Vojska)
8. Vodnik (Vojska)
7. Mladji Vodnik (Vojska)
6. Desetar (Vojska)
5. Razvodnik (Vojska)
4. Vojna straza (Vojska)
3. Vojnik (Vojska)