Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Lider za National Guard | Ognjen Kideksicc

Kideksiccc

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Ognjen
  2. Vaše godine: 15
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 7-8 sati
  5. Vaš Discord: ogishaa1
  6. Vaše ingame ime: Ognjen Kideksicc
  7. Vaš ID: 27659

Dodatne informacije

1. Lider za: National Guard (NG)
  2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog:
Već duže vreme igram na serveru i stekao sam dosta iskustva u raznim državnim organizacijama. Uvek sam davao maksimum i dolazio do viših činova, a sada želim da iskoristim sve to znanje da vodim organizaciju kao lider. Mislim da imam dovoljno iskustva da preuzmem ovu odgovornost i pokažem da mogu voditi NG na pravi način.

Drugi razlog:
National Guard je jedna od najvažnijih organizacija na serveru i ima ogroman potencijal. Želim da doprinesem tome da NG postane još organizovaniji, aktivniji i poštovaniji. Verujem da s disciplinom i pravim pristupom mogu unaprediti rad organizacije i podići njen ugled.

Treći razlog:
Volim izazove i želim da dokažem da mogu da se nosim sa svim obavezama koje liderstvo donosi. NG vidim kao odličnu priliku da pokažem svoje liderske sposobnosti i da radim na timskom duhu i saradnji među članovima.

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1. Redovne obuke i treninzi:
Planiram da uvedem redovne treninge za sve članove kako bi se pripremili za RP situacije poput talačkih kriza, vojnih operacija i sličnih događaja. Smatram da je dobro obučena ekipa ključ za uspeh organizacije.

2. Jasna pravila i poštovanje hijerarhije:
Svako u organizaciji mora da zna šta su mu zadaci i odgovornosti prema svom činu. Neće biti tolerancije za nepoštovanje pravila, dok će trud i zalaganje biti nagrađeni unapređenjima ili bonusima.

3. Poboljšana komunikacija:
Komunikacija unutar organizacije biće profesionalna i jasna. Postojeći sistem 10 kodova koristićemo na još efikasniji način, uz dodatni fokus na disciplinu i koordinaciju tokom akcija i operacija. Redovnim treninzima osiguraćemo da svi članovi budu dobro upoznati sa procedurama kako bi komunikacija bila brza i precizna u svim situacijama.

4. Motivacija članova:
Planiram da redovno nagrađujem najaktivnije članove kako bih podstakao motivaciju i timski rad. Ovo može biti kroz činove ili finansijske nagrade, zavisno od doprinosa člana.

5. Jačanje odnosa sa drugim organizacijama:
Saradnja sa LSPD-om, EMS-om i drugim organizacijama kroz zajedničke vežbe i RP događaje pomoći će da se poboljša međufrakcijski odnos i generalno RP na serveru.

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pročitate moju aplikaciju. Bez obzira na ishod, želim puno sreće svim ostalim kandidatima koji su se prijavili. Nadam se da će najbolji izbor doprineti razvoju Nacionalne Garde i unapređenju celokupnog RP-a na serveru.

Kideksiccc

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Ognjen
  2. Vaše godine: 14
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 7-8 sati
  5. Vaš Discord: ogishaa1
  6. Vaše ingame ime: Ognjen Kideksicc
  7. Vaš ID: 27659

Top Bottom