Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pookie Belvederovic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL : Vladan
2. Vaše godine : 18
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-8 sati
5. Vaš Diskord : vladaann
6. Vaše Ingame ime : Doktor Belvederovic
7. Vaš ID : 57263

Dodatne Informacije
1. Lider za...

1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 :

Odlično poznajem pravila i procedure – Kao lider, svoje znanje koristio bih da osiguram pravilno funkcionisanje tima i postizanje visokog nivoa profesionalizma među članovima.
2.2 :
Veoma sam aktivan i stručan u svom poslu – Moja posvećenost i iskustvo omogućavaju mi da brzo i efikasno donosim odluke, uvek sam prisutan i spreman da podržim tim u svakom trenutku.
2.3 :
Uveo bih inovacije za unapređenje National Guard-a – Fokusirao bih se na poboljšanje timske koordinacije, efikasnije obuke i povećanje morala, što bi rezultiralo jačim i
bolje pripremljenim timom.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Poštovanje RP standarda
– Osigurao bih da svi igrači održavaju visok nivo RP-a svojim primerom i odgovornim ponašanjem.
Povećanje aktivnosti u igri – Bih uvek prisutan i uključen, podstičući druge na aktivniju i dinamičniju igru.
Podrška novim igračima – Posvetio bih se edukaciji i pomoći novim članovima da se lakše uklope i doprinesu zajednici.
Podizanje timskog duha – Stvorio bih atmosferu saradnje i međusobnog poštovanja među igračima.
Efikasno rešavanje konflikata – Radio bih na mirnom i konstruktivnom rešavanju problema, čime bih unapredio odnose i igračko iskustvo.
Podrška raznovrsnim RP ulogama – Obezbedio bih prilike za sve vrste igrača da se izraze i doprinesu kvalitetu RP-a.
Povećanje bonusa i rank-up sistema – Radio bih na uvođenju boljih nagrada i pravednijeg sistema unapređenja kako bih motivisao igrače na veći trud i aktivnost.
Dodavanje novih rankova i jedinica – Uveo bih nove rangove i specijalizovane jedinice kako bih povećao raznovrsnost i omogućio igračima veće mogućnosti napredovanja
-----------------------------

Cinovi.

1.Suspend
2.Regrut
3.Vojnik
4.Branilac kapija
5.Vojni rok
6.Vojna policija
7.63 Padobranska Brigada
8.72 Specijalna Brigada
9.Zamenik Supervisora

-- KOMANDA --
10.Podporucnik
11.Porucnik
12.Oficir
13.Zamenik Komandanta

-- HIGH KOMANDA --
14.Komandant
15.Supervisor
16.Brigadni General
17.Glavni Oficir
18.Corporal
19.Kapetan
20.Major
21.PodPukovnik
22.Pukovnik
23.Assitent Generala Armije
24.Zamenik Generala Armije

25.General Armije
-----
Objasnjenje jedinica:

1. Postojace dve vrste specijalnih jedinica :
63 Padobranska - Vrsta specijalne jedinice koja ce biti poslata na dogadjaje kao i sve ostale jedinice, medjutim ona ne dolazi na obican nacin, vec se iz helikoptera spusta padobranom. Ja mislim da ce to biti zanimljiv dodatak za specijalnu jedinicu.
72 Specijalna - Druga vrsta specijalne koja ce uvek imati na sebi specijalnu opremu, dozvolu za vazdusni prevoz kako bi sto brze mogla da odgovori na kriminalni napad (Tu dozvolu obezbedjuje i finansira General armije)

2. Postoji jedna vrsta obicne jedinice :
Vojna policija - Vrsta jedinice koja ce moci da ide u patrolu, medjutim, ta njihova patrola ce biti koriscena kako bi se jos vise suzbio kriminal (Oni nece imate mogucnost da hapse kriminalce ali ce moci da ih privedu i odvedu kod svojih kolega)

Refko Navaro

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno.

Razlog : Ne primamo trenutno kandidate sa takvim specifikacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom