By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da da debeli forum woriorski bumbar se vratio sto bi reko stevica a ako se ikad osetis lose u gradu ili nesto seti se da i dalje ima likova kojima je glavni cilj da okace nekog samim tim ih niko ne voli zbog takvih server propada ubijaju igracima volju za igrom jer ih stalno kace nece te umreti ako nekog ne okaci te jednom da mislim na vas 3. Znate i sami pronaci ce te se kacis lika iz svoga fama jer je prodo svoj biznis milslim na tebe znas i samforum warrior se vratio HAHA
Ako postoje pravila zasto ih se ne pridrzavati normalno da sve ovakve likove treba stavljati na forum da bi igra imala smisla kao roleplay i likovi poput ovog pucaca a i tebe pajseru kvare ovu igru steta sto ces nas i ti napustitiDa da debeli forum woriorski bumbar se vratio sto bi reko stevica a ako se ikad osetis lose u gradu ili nesto seti se da i dalje ima likova kojima je glavni cilj da okace nekog samim tim ih niko ne voli zbog takvih server propada ubijaju igracima volju za igrom jer ih stalno kace nece te umreti ako nekog ne okaci te jednom da mislim na vas 3. Znate i sami pronaci ce te se kacis lika iz svoga fama jer je prodo svoj biznis milslim na tebe znas i sam