Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno kršenje pravila, off topic Forum, G.P1.1,1.4, G.P1.8 I id:55778

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palicca
Suspect ID
55778
Date of violation
Nov 26, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=m9kjSv0p660

B0jke

Well-known member
Leader of unofficial org
Poštovana administracijo želio bi da vam skrenem pogled na ovog igrača koji konstantno krši pravila igre.
Privatni život me ne zanima i svađe van igre ću izostavit.
1.Igrač kao sto možete da vidite ima masu kazni sa foruma a sigurno isto toliko u situacijama kad je admin specao
To možete da provjerite lagano :
-https://gta5grand.com/forum/search/8138322/?q=55778&o=date
-https://gta5grand.com/forum/search/8138361/?q=63082&o=date
2. Isto tako molim da pogledate sta momak piše po forumu njegove gnjusne komentare i riječnik
https://gta5grand.com/forum/search/8138580/
3.Molim i provjeru IP adrese i social kluba jer igra na 67491 ili 67530 ili jedan drugi 67id acc ako treba poslat cu video gdje igra na projektu, twink mu je na permi a main mu je jos 2,3 dana na banu od 7 dana.
4. I ovdje jos snimak logova iz fam gdje je prebacivao Twink/Main.... stvari sto je uzimao nije krađa jer je bio HC i bilo miu je sve dozvoljeno

Last edited:

Tiki

Player
Player
svi dokazi na mjestu, posteno kacenje... kristijane ocete li sad vi sad da fotosopirate opet lazne dokaze i svi znamo da pajser ima samo mladeg brata koji igra roblox tako da nemoj lagat administraciju

Pajser Lonely

Player
Player
A ti EMS HC umesto sto namestas deci banove idi vaspitaj svoje dete ne koristi ilegal redux za biljke i ne koristi auto kliker i ako znam sve to nisam hteo da kacim a sa cheat engine za gc to da pricamo?

Pajser Lonely

Player
Player
Otvorim sa drugarom fam jer sam izasao iz tvog od kako sam izaso niste 1 raid uradili ni nista panele ne sme te kod kuce postaviti Lerdy bleji na disc sa nama svaki dan jos ti sto sam izaso iz fama nije razlog da places i da mi pretis ako se ne vratim da me kacis za sve kaci nije mi problem ban to za to ali mi je krivo ostalih ljudi koje si ti i tvoja discrd grupa forum worior ja cu doci nekad sa bana ja igricu igram da se sprdam i nasao sam dosta prijatelja kad sam trebo na project blacklist sta si reko a bio sam 9. Kod tebe u famu reko ma biced 3 dana na banu dobijas unban kad si se naljutio jer sam otiso kod Viktora u Fam pa su pokusao na sve načine da smestis Viktora kupio novi pc VPN uso fam sa cheat napravio verovatno i novi forum acc da namestis da se vratim kod tebe ali nisam nikad necu uzecu sve tvoje clanove kad si video da sam otiso dalje sta se desilo kick sa svega fake forum acc kacenje mene aj molim te odjebi te vise od pajsera forum woriori

Markoooo

Player
Player
Otvorim sa drugarom fam jer sam izasao iz tvog od kako sam izaso niste 1 raid uradili ni nista panele ne sme te kod kuce postaviti Lerdy bleji na disc sa nama svaki dan jos ti sto sam izaso iz fama nije razlog da places i da mi pretis ako se ne vratim da me kacis za sve kaci nije mi problem ban to za to ali mi je krivo ostalih ljudi koje si ti i tvoja discrd grupa forum worior ja cu doci nekad sa bana ja igricu igram da se sprdam i nasao sam dosta prijatelja kad sam trebo na project blacklist sta si reko a bio sam 9. Kod tebe u famu reko ma biced 3 dana na banu dobijas unban kad si se naljutio jer sam otiso kod Viktora u Fam pa su pokusao na sve načine da smestis Viktora kupio novi pc VPN uso fam sa cheat napravio verovatno i novi forum acc da namestis da se vratim kod tebe ali nisam nikad necu uzecu sve tvoje clanove kad si video da sam otiso dalje sta se desilo kick sa svega fake forum acc kacenje mene aj molim te odjebi te vise od pajsera forum woriori
Sebe spominjes u trecem licu nebi da si najbitniji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom