Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5168
Players nickname
Kiko Reaper
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 27, 2024
Time of violation
8:00
Proofs
https://youtu.be/71aVjy4h-d0

Kiko Smith

Player
Player
Kako sto se vidi na povu od njih samo jedan je Brojao ali ostali nisu i samo su pucali Poznatiji Covek Brando Gagic kako sto se vidi nije govorio i kad sam ja zavrsio sa Brojanjem on je poceo da puca i nije dao uslov da napustim dvoriste molim da se kazni.

Svaki Off topic da se kazni.

Amar Sumarr

Player
Player
Ja sam ti jasno brojo 5sec da napustis privatan podrucije na radio tako da nismo prekrsili pravilo 6.15 kako ti to mislis!!!!!!!!!

Brando Gagic

Player
Player
ti brojis vas 2 na nas 6 . decko vam izbrojao na radio da bi sve bilo po pravilima projekta... kad je izbrojao dobili ste cajanku. uzivajte laku noc

Brando Gagic

Player
Player
to je cinjenica posto se vidi sta radis... umesto da se promenis i ubedis administraciju da si se promenio ne ti dolazis i kvaris nekome rp ovde i trosis vreme kacis po forumu a jasno se cuje da ti broji na radio. mislim da si zasluzio da se uklonis sa ovog projekta. nemam sta da pricam vise sa tobom posto si pokazao kakav si covek i osoba.

Kiko Smith

Player
Player
to je cinjenica posto se vidi sta radis... umesto da se promenis i ubedis administraciju da si se promenio ne ti dolazis i kvaris nekome rp ovde i trosis vreme kacis po forumu a jasno se cuje da ti broji na radio. mislim da si zasluzio da se uklonis sa ovog projekta. nemam sta da pricam vise sa tobom posto si pokazao kakav si covek i osoba.
ti si pokazao kakav si covjek i osoba prvo kako vredjas pa sve ostalo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom