Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1777
Players nickname
Mike Hart
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Nov 28, 2024
Time
23:43
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/875216/#post-3076758

assc

Player
Player
Poštovani, dobio sam ban za BA. Ne znam koji BA sam ja točno napravio znam samo da nisam namjerno jer mi nije uopće bio cilj tu imati neku prednost ili što već nad ostalim igračima. Kada sam vidio te igrače koje sam prijavio u žalbi kako dolaze privatnim helijem na pomorsku bitku i još su par minuta prije eventa odletjeli na otok što nemam snimljeno jer nisam upalio pov jer nisam mislio da će neko kršiti pravila nego da ćemo normalno odigrati event i tjt a ne da dođu neki igrači da unište drugima event i sve s eventa uzmu samo sebi te kada sam vidio kako su odletjeli helijem prije početka eventa tamo sam počeo snimati i bio mi je samo cilj da ih snimim i reportam. Uglavnom, samo vas želim zamoliti za unban ili barem skraćenje bana jer ne znam koji BA sam ja napravio i stvarno nije namjerno, obećajem da se neće ponoviti, igram svaki dan vrlo aktivno na serveru i rješavam misije za BP i došao sam jako blizu kraja i kutije koju želim otvoriti i sada dobijem ban pred kraj, hvala puno unaprijed.

assc

Player
Player
+ sad sam se sjetio da sam zaboravio napisati da i drugi lik koji me je i ubio nije dobio kaznu za geto p. 1.7

assc

Player
Player
Pristajem i na money wipe ako je potrebno za unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom