Imam sliku kako letis na informalu i kako mi vasi clanovi priznaju kako letis, + ko si ti uopste, 66k id poceo igrati pre nedelju dana a bog igrice.nema vise citra od tebe
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imam sliku kako letis na informalu i kako mi vasi clanovi priznaju kako letis, + ko si ti uopste, 66k id poceo igrati pre nedelju dana a bog igrice.nema vise citra od tebe
druze nisi okacio pov 10 puta dobio si ban za 1.7 uradio si BA 20 puta sto mozda nije BA nego fast rev i fast ar da ti brze idu metkovi. pecen si buljisaaaaaaa uzivaj sve najbolje i kaznite ove komentare sve.Pricamo jer ubacujes citere u familiju, priseti se malo sta je radio Ari Lee, leteo je po mapi, seti se kad si mi rekao kako tvoji ljudi izlaze iz fema tako izlaze i nasi, ali nasi samo malo vise pricaju, e pa ne bih rekao Brando Sokicu, i ako mislis da si nesto uspeo ovim nabijanjem bana, reportao si me a i sam vidis da sam u koks animaciji, mozes misliti do prekosutra da imam cit, igram na ovom serveru 3 puta vise od tebe, i nikad nisam bio banovan za tako nesto.Pozdrav Sokicu