By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Au al vas taj Brando pravi na kerove, zar ne vidis lika na zampa roofu?Verovatno je dsync ali cisto da proverim posto su mi oba hita cudna
Mislim da si dobio banAu al vas taj Brando pravi na kerove, zar ne vidis lika na zampa roofu?
Vraticu se ja za 30 dana, 30 dana nisu nista prodje to za cas, a kad se vratim, ima da vas useravam na eventima kao nikad do sad.Mislim da si dobio ban
Kakav bre brando jebote brando jel ti dkras na branda meni je bilo sumnjivo ne brandu lik nije ni bio tu moj je pov. Dobio si ban zato sto cheatijes i kaze vadi se na amd. Kad smo ga pitali kako je preziveo on je rekao pa kad koksas on te instant heala sto nije tacno a i nemozes da se koksas cim te neko pogodi i bas u tom sumnjivom trenutku tebi ne radi snimanje nemoj ti meni te cole moon fore idi drkaj na branda jebem te u usta nevaspitana razmazenaAu al vas taj Brando pravi na kerove, zar ne vidis lika na zampa roofu?
Al ti je suplja ta glava, mozga nemas.Kakav bre brando jebote brando jel ti dkras na branda meni je bilo sumnjivo ne brandu lik nije ni bio tu moj je pov. Dobio si ban zato sto cheatijes i kaze vadi se na amd. Kad smo ga pitali kako je preziveo on je rekao pa kad koksas on te instant heala sto nije tacno a i nemozes da se koksas cim te neko pogodi i bas u tom sumnjivom trenutku tebi ne radi snimanje nemoj ti meni te cole moon fore idi drkaj na branda jebem te u usta nevaspitana razmazena
Ljubisa on top <3Al ti je suplja ta glava, mozga nemas.
Ok anty zaboravio sam da od tu mozes da me pogosis ja sam mislio da me je pogodio onaj preko puta pa mi je bilo cudno ne mora sve sa agresijom da se resi al kad neko prvi zapocne je druga prica svaka cast za 2 od 2ispicavam se za cringe jbg brt
bolje da nisi sto jesi da nisi da jesi nisiVerovatno je dsync ali cisto da proverim posto su mi oba hita cudna
slazem se s kolegom aletombolje da nisi sto jesi da nisi da jesi nisi