Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46894
Players nickname
Pavle Smederevacc
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 29, 2024
Time of violation
11 50
Proofs
https://youtu.be/DpKNwORhgMA

Pav1e

Player
Player
Verovatno je dsync ali cisto da proverim posto su mi oba hita cudna

Pav1e

Player
Player
Au al vas taj Brando pravi na kerove, zar ne vidis lika na zampa roofu?
Kakav bre brando jebote brando jel ti dkras na branda meni je bilo sumnjivo ne brandu lik nije ni bio tu moj je pov. Dobio si ban zato sto cheatijes i kaze vadi se na amd. Kad smo ga pitali kako je preziveo on je rekao pa kad koksas on te instant heala sto nije tacno a i nemozes da se koksas cim te neko pogodi i bas u tom sumnjivom trenutku tebi ne radi snimanje nemoj ti meni te cole moon fore idi drkaj na branda jebem te u usta nevaspitana razmazena

Air Leizyy

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Zahtijevam da igrac (ID 45311) dostavi svoj POV od eventa

Imate rok 16 sati za dostavljanje trazenog POV-a​

Ljubisa

Player
Player
Kakav bre brando jebote brando jel ti dkras na branda meni je bilo sumnjivo ne brandu lik nije ni bio tu moj je pov. Dobio si ban zato sto cheatijes i kaze vadi se na amd. Kad smo ga pitali kako je preziveo on je rekao pa kad koksas on te instant heala sto nije tacno a i nemozes da se koksas cim te neko pogodi i bas u tom sumnjivom trenutku tebi ne radi snimanje nemoj ti meni te cole moon fore idi drkaj na branda jebem te u usta nevaspitana razmazena
Al ti je suplja ta glava, mozga nemas.

Pav1e

Player
Player
ispicavam se za cringe jbg brt
Ok anty zaboravio sam da od tu mozes da me pogosis ja sam mislio da me je pogodio onaj preko puta pa mi je bilo cudno ne mora sve sa agresijom da se resi al kad neko prvi zapocne je druga prica svaka cast za 2 od 2

Air Leizyy

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.

Na POV-u se ne vidi nista sumnjivo.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom